Νεκρή 25χρονη Ελληνίδα από πυρά αλβανών με καλάσνικοφ! - Ζούγκλα ολόκληρη η χώρα - ΒΙΝΤΕΟ


ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΣΥΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ
Το ότι οι Έλληνες έχουν καταστεί έρμαιο των πάσης φύσεως κακοποιών, κυρίως αλλοδαπών, που δρουν ανεξέλεγκτα, λόγω της προκλητικής και εν πολλοίς ανεξήγητης ανοχής από την πολιτεία είναι γνωστό. ...




Πλέον κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής, οπουδήποτε και οποτεδήποτε, εξαιτίας της παντελούς ανικανότητας (ή της εξαιρετικής ικανότητας στην καταστροφή) των κυβερνώντων. Είναι γνωστό ότι τα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας είναι δεμένα πισθάγκωνα από τις πολιτικές του υπουργείου ΠΡΟΠΟ και όποτε πραγματοποιείται μία επιτυχία και σύλληψη κάποιου κακοποιού, επεμβαίνει το υπουργείο δικαιοσύνης και νομοθετεί για «αποσυμφόρηση των φυλακών» ή δίδεται η εντολή να μην κρατηθεί ο δράστης, με αποτέλεσμα να ακυρώνεται ουσιαστικά και η όποια σύλληψη.
Σήμερα μία συμμορία ενόπλων μπήκε σε ταβέρνα στην περιοχή της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Θηβών και λήστεψε τον ιδιοκτήτη, υπό την απειλή των αγαπημένων όπλων των αλβανών κακοποιών, καλάσνικοφ. Ύστερα από συνεχείς αναζητήσεις οι δράστες εντοπίσθηκαν στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, όπου και άρχισε η καταδίωξη. Κατά την διάρκεια της καταδίωξης σκοτώθηκε μία νεαρή κοπέλα, της οποίας το «σφάλμα» ήταν ότι πέρναγε εκείνη την ώρα από την περιοχή με το αυτοκίνητο της και δέχτηκε τα πυρά των κακοποιών.
 


Οι εικασίες της αστυνομίας μέχρι τώρα δεν αποκλείουν οι δράστες να είναι οι δραπέτες της ομαδικής απόδρασης από τις φυλακές των Τρικάλων, γεγονός που ακούγεται λογικό, αφού και τον οπλισμό έχουν και τα κίνητρα για να διαπράξουν ληστεία, ώστε να χρηματοδοτήσουν την συνέχιση της αποδράσεως τους και να αλλάξουν παράλληλα και αυτοκίνητο.
Σε κάθε περίπτωση είναι προφανές ότι ο Ελληνικός Λαός δεν διαθέτει πλέον ούτε χρόνο, ούτε ανοχή για τα πολιτικά τερτίπια των κ.κ. Δένδια και Ρουπακιώτη, οι οποίοι είναι προφανές ότι έχουν αποτύχει σε όλα τα επίπεδα. 



Δελτίο Τύπου: Οι αλλοδαποί δολοφόνοι έχουν μετατρέψει τη χώρα σε ζούγκλα και το κράτος αδυνατεί να τους αντιμετωπίσει. Απαιτείται άμεσος εξοπλισμός των σωμάτων ασφαλείας με πολεμικά όπλα ικανά να αντιμετωπίσουν τις πάνοπλες συμμορίες των αλλοδαπών εγκληματιών. Εγκληματιών που μετά από μάχες συλλαμβάνονται για να αφεθούν σύντομα ελεύθεροι (γεωργιανός δολοφόνος των ανδρών της ΔΙΑΣ) ή να δραπετεύσουν και να συνεχίσουν να δολοφονούν εν ψυχρώ αθώους συμπολίτες μας (αλβανοί από φυλακές Τρικάλων). Το αίτημα επαναφοράς της θανατικής ποινής για τέτοιου είδους ειδεχθή εγκλήματα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.
Χθεσινή επίκαιρη ερώτηση της Χρυσής Αυγής για το ζήτημα επανεξοπλισμού των σωμάτων ασφαλείας και απαλλαγής από τους αλλοδαπούς εγκληματίες
Με αφορμή την επίθεση των αλβανών κακοποιών στις φυλακές Τρικάλων, η Χρυσή Αυγή έφερε σήμερα το θέμα στη βουλή με επίκαιρη ερώτηση. Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης τόνισε ότι λίγες μέρες πριν το συμβάν είχε προβλέψει τις εξελίξεις σε ομιλία του στη βουλή και είχε προτείνει τον εφοδιασμό με πολεμικά όπλα της αστυνομίας και της εξωτερικής φρουράς των φυλακών. Τις στιγμές εκείνες, ο υπουργός Ρουπακιώτης κοιτούσε προς το άπειρο και δεν είχε λάβει υπ' όψιν τις προειδοποιήσεις μας. Στο ζήτημα επανήλθαμε σήμερα, προτείνοντας τον άμεσο εφοδιασμό των φρουρών με αυτόματα τυφέκια Μ16, αλλά και με G3 και FN σε μη αστικές περιοχές. Επίσης ζητήσαμε την παραίτηση της ηγεσίας του υπουργείου, που άφησε ελεύθερο τον γεωργιανό δολοφόνο των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.