Έξω οι τουρκοπράκτορες από τη Θράκη !


Το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, συνεχίζει τα κηρύγματα τουρκισμού στη Θράκη μας, την ώρα που η προδοτική συγκυβέρνηση της Αθήνας, προσποιείται πως δεν ακούει και δεν βλέπει.
Σε εκδήλωση την οποία διοργάνωσε η ψευτομουφτεία Κομοτηνής και συγκεκριμένα η ‘’γυναικεία ...



ομάδα καθοδήγησης της αιρετής μουφτείας’’, η οποία έλαβε χώρα στην Κομοτηνή, οι ομιλίες που δόθηκαν, δίνουν ένα σαφέστατο και ξεκάθαρο μήνυμα για το μέλλον της Δυτικής Θράκης. Ο Ιμπραήμ Σερίφ, ψευτομουφτής Κομοτηνής, δήλωσε στους παριστάμενους πως ‘’η Μητέρα Τουρκία τους στηρίζει’’, προσθέτοντας πως ‘’τη συνέχεια και ενότητα κοινοτήτων και εθνών την διασφαλίζουν η θρησκεία, η γλώσσα, η ιστορική συνείδηση, τα ήθη τα έθιμα και οι παραδόσεις. Κάθε κοινότητα και έθνος έχει ένα τρόπο ζωής και στάσης που ορίζεται από τα παραπάνω στοιχεία. Αυτά όλα μαζί λέγονται πολιτισμός .Έθνη που δεν μεταδίδουν στις επόμενες γενιές την κουλτούρα τους είναι καταδικασμένα να εξαφανιστούνε μέσα στο χρόνο. Εμείς λοιπόν βρισκόμαστε απόψε εδώ για να βιώσουμε την εκδήλωση του ασουρέ που πηγάζει από την θρησκεία μας και τις παραδόσεις μας, και για να θυμηθούμε και να μεταδώσουμε στις επόμενες γενιές το γεγονός αυτό που έρχεται από τα βάθη της ιστορίας. Εμείς πάντα καταβάλλουμε προσπάθεια να κρατήσουμε και να συντηρήσουμε εκδηλώσεις σαν και αυτή που προάγουν την ενότητα και την αλληλεγγύη μας’’.
Ο μουφτής Ιψάλων Ισμαήλ Γεγίν ανέφερε πως βλέπει μια οργάνωση με υπέροχη ομορφιά που θέλει να την δει και στην Τουρκία, ένα πρόγραμμα που δεν μπόρεσαν να το κάνουν ακόμη στην Τουρκία. Πιο συγκεκριμένα είπε : “Στην καρδιά μας υπάρχει ένα ξεχωριστό μέρος και ένας ιδιαίτερος σεβασμός για τους ομογενείς της Δυτικής Θράκης και του εξωτερικού… Εγώ ευρισκόμενος εδώ στην Κομοτηνή που υπάγεται στο ελληνικό κράτος μετά από πρόσκληση του συναδέλφου μου, έχω την χαρά και τον ενθουσιασμό να σας απευθύνω τον λόγο… Βλέποντας αυτήν την εικόνα εδώ, καταλαβαίνω πως εσείς μας έχετε ξεπεράσει κατά πολύ. Οι καρδιές μας είναι μαζί με τις καρδιές σας. Εμείς ως Μητέρα Πατρίδα σας αγαπάμε πολύ. Πιστεύω πως κι εσείς μας αγαπάτε πολύ. Η καρδία μας, η θρησκεία μας, το έθνος μας, η γλώσσα μας και πρώτα από όλα η φυλή μας είναι ίδια. Υπάρχουν πολλά σημεία που μας ενώνουν. Δεν είναι μόνο το Ισλάμ και το θέμα της πίστης. Είμαστε και από την ίδια φυλή και ο ίδιο έθνος. Όλοι είμαστε Τούρκοι. Αισθάνομαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ’’.
Ο αφανής χρηματοδότης της εκδηλώσεως, Τούρκος πρόξενος Κομοτηνής Ιλχάν Σενέρ, κάλεσε τους παρευρισκόμενους σε ενότητα και ομοψυχία: ‘’Ακόμα και άνθρωποι που είδαν τον προφήτη Μωάμεθ, όταν δεν είχαν ενότητα και ομοψυχία, χύθηκε αίμα… Κάνω έκκληση για ενότητα και ομοψυχία. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα δύσκολο. Εάν εσείς δεν χαλάσετε την ενότητα και την ομοψυχία σας, κανένας δεν μπορεί να την χαλάσει. Για να διαφυλάξετε την ενότητα και την ομοψυχία σας κόψτε τις κακολογίες και αφήστε τα κουτσομπολιά και τις κουβέντες. Εάν δεν ανέχεστε τους κουτσομπόληδες και δεν ασχολείστε ο ένας με τον άλλον, τότε κανείς δεν μπορεί να χαλάσει την ενότητα και την ομοψυχία της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης’’!
Κι όλα αυτά υπό την ένοχη ανοχή του ανθελληνικού κατεστημένου το οποίο ξεπουλά την Πατρίδα μας. Χρέος των Θρακιωτών είναι να αφυπνίσουν συνειδήσεις, αντιστεκόμενοι στον επιδιωκόμενο εκτουρκισμό, έχοντας τη δέσμευση πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό τους.