Ποιός είναι και τι λέει ο άντρας της Κατσίμη που διώξανε από την ΝΕΤ

Ο σύζυγος της Μαριλένας Κατσίμη που διώξανε από τη ΝΕΤ, είναι ο επίκουρος καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Δημήτρης Χριστόπουλος, λογογράφος του Τσίπρα και παλαιότερα του Αλέκου Αλαβάνου, συγκεντρωσιάρχης του Καμίνη και από τους ιδρυτές της νεοταξικής ΜΚΟ «εθνική επιτροπή για τα ανθρώπινα δικαιώματα», που υποστηρίζει την λαθρομετανάστευση, τα συμφέροντα των Τούρκων, των Αλβανών, των Σκοπιανών κ.α.
Ο κύριος αυτός τον Μάιο του 2009 είχε απασχολήσει εντονότατα την επικαιρότητα επιβάλλοντας ως εξεταστέο θέμα στους φοιτητές του «τον Ιησού σε ερωτική περίπτυξη με λαϊκή τραγουδίστρια» 
Μάλιστα στην ίδια θεματολογία ο καθηγητής ζήτησε από τους φοιτητές να σχολιάσουν το βιβλίο του Αυστριακού σκιτσογράφου Γκ. Χάντρερερ στο οποίο, μεταξύ άλλων, ο Ιησούς εμφανίζεται να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών!
Σε άρθρο του για το χειρισμό της λίστας Λαγκάρντ από τον Διώτη, ο Δ. Χριστόπουλος, σύζυγος της Μαριλένας Κατσίμη, αναφέρει για τον εκτελεστή τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη:..
 
 
 
«Ο Σάββας Ξηρός κρατήθηκε παράνομα χωρίς ένταλμα σύλληψης επί 40 ημέρες, τέθηκε σε καθεστώς απόλυτης απομόνωσης παρότι βαριά τραυματίας, εμποδίστηκε παράνομα να έχει πρόσβαση σε δικηγόρο, υποβλήθηκε σε ολονύκτιες συνεχείς ανακρίσεις παρότι ετοιμοθάνατος και υποχρεώθηκε να απολογηθεί χωρίς καν γνώση της δικογραφίας. H παραπάνω ιστορία δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία παραβίαση δικονομικών εγγυήσεων στην Ελλάδα, μολονότι σαράντα μέρες σε κράτηση χωρίς κατηγορία αποτελούν σίγουρα μοναδικό γεγονός στα ποινικά χρονικά της μεταπολίτευσης.»