Από που πήραν τα ονόματα τους τα Ελληνικά νησιά;


Γνωρίζατε ότι ο Νάξος ήταν ο θρυλικός ηγεμόνας των πρώτων αποίκων του ομώνυμου νησιού; Το ίδιο ήταν και ο Πάρος, για την Πάρο, ο Θάσος για την Θάσο, ο Ζάκυνθος για την Ζάκυνθο και ο Κέφαλος για την Κεφαλονιά.
Γνωρίζατε ότι Κρήτη ονομαζόταν μία από τις...

Σώθηκε η γυναίκα που απειλούσε να αυτοκτονήσει από τον 8ο όροφο στην Λεωφόρο Μεσογείων


Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με τη γυναίκα που απειλούσε να αυτοκτονήσει από τον 8ο όροφο του εμπορικού κτιρίου που βρίσκεται στην Λεωφόρο Μεσογείων 109-111. 
Πριν από λίγο...

Βούλγαρος διακινούσε λαθρομετανάστες

Βούλγαρος μέλος εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται στην διακίνηση μεταναστών σε χώρες της Ε.Ε. έναντι χρηματικής αμοιβής, καθώς και 51 αλλοδαποί συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες στα Μέγαρα,  από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής.
Επίσης, αναζητούνται δύο επιπλέον Βούλγαροι μέλη του κυκλώματος.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος...

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στο πλευρό των ένστολων


Στο πλευρό των ένστολων βρέθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής κάλεσε, σε δηλώσεις του, τον Γιάννη Στουρνάρα να συμμετάσχει σε περιπολία με τους αστυνομικούς
«με αυτούς που έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με εγκληματίες με Καλάσνικοφ. Έτσι θα δει τελείως διαφορετικά το ζήτημα των περικοπών»
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ>>>>

Σήμερα έχουμε Πανσέληνο. Διαβάστε για την λατρεία της Σελήνης στην Αρχαία Ελλάδα


Η Ελληνική λέξη «Σελήνη» ετυμολογικά ανάγεται στη λέξη «σέλας» που σημαίνει φως. Στη Θεογονία του Ησιόδου η θεότητα Σελήνη, αναφέρεται ως κόρη του Υπερίωνα και της Θείας, ήταν αδελφή του Ήλιου και της Ηούς (Αυγής) και συχνά απεικονίζεται ως θηλυκή μορφή με το δίσκο της ημισελήνου στο κεφάλι της.

Ο Όμηρος αναφέρει για τη Σελήνη:..

Το πετρέλαιο θέρμανσης θα κάψει τη γούνα μας στην Καστοριά

 
Τα ψέματα τελείωσαν, πλησιάζει η ώρα της αλήθειας για το πετρέλαιο θέρμανσης και τα μηνύματα κάθε άλλο παρά αισιόδοξα είναι. 

Η τιμή έχει κλειδώσει στο 1,40 και αν συνεχίσουν το ράλι οι διεθνής τιμές του πετρελαίου μάλλον θα το δούμε και σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα.
 
Η λογική της εξίσωσης των τιμών του πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης,..

Απίστευτο βίντεο - εμετός των Σκοπιανών

 
Το ανοσιούργημα του Dimovski (Eίναι ο αγαπημένος σκηνοθέτης της κρατικής τηλεόρασης της FYROM), δεν χρειάζεται σχόλια!
Απλά δείτε τι εστί πλαστογράφηση της ιστορίας και πώς ο Σκοπιανός σκηνοθέτης συνδυάζει τον Μεγαλέξανδρο με τους Βούλγαρους Χάνους (βασιλείς), τα χτυπάει στο μίξερ και δημιουργεί "Μακεδονικό Έθνος". Οπλιστείτε με υπομονή ως συνήθως και δείτε το τερατούργημα.
 

Δείτε με ποιά εικόνα τολμάει και ξεκινάει ο αλήτης!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>>>

Επιτέλους "ανακουφιστήκαμε": Εξελέγη ο Γιώργος Παπανδρέου

Επειδή ξέρουμε ότι σας έτρωγε η αγωνία, αν θα επανεκλεγεί Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, σας μεταφέρουμε με χαρά και υπερηφάνεια το ευχάριστο από το Cape Town της Νότιας Αφρικής: ΝΑΙ, ο Γιώργος επανεξελέγη Πρόεδρος, με ποσοστό ...

Που ανήκει πολιτικά ο πρύτανης του ΑΠΘ με τον "καμπινέ" των 30.000 ευρώ;


Την ιστορία με την ανακαίνιση της… τουαλέτας του Γιάννη Μυλόπουλου, πρυτάνεως του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, που κόστισε μόλις… 30.000 ευρώ (το γράφουμε και ολογράφως: τριάντα χιλιάδες ευρώ, ούτε από… χρυσάφι να ήταν…), σίγουρα την έχετε ακουστά. 

Όμως, που ανήκει πολιτικά η «πέτρα του σκανδάλου»;...

Κυριακή 2/9/2012: Εκδήλωση στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Χαλκίδος για τον συμμοριτοπόλεμο

Την Κυριακή 2/9/12, στις 8μμ, στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Χαλκίδα (Κιαπέκου 1, πλησίον ΚΤΕΛ) θα πραγματοποιηθεί ομιλία-συζήτηση για τον Συμμοριτοπόλεμο 1945-49, με αφορμή την επέτειο της τελικής νικηφόρου μάχης του Εθνικού Στρατού σε Γράμμο και Βίτσι.
 
Θα ακολουθήσει προβολή της ταινίας...

O χρυσούς απόπατος

http://www.tsantiri.gr/wp-content/media/2012/08/29082012tsantiri.gr_53-300x239.jpg 
Απορώ και εξίσταμαι πρύτανη μου, κύριε Μυλόπολέ μου. Αληθώς 30.000 ευρό δια την ανακαίνισις της και με το μπαρδόν, χέστρα σας; 
Και ζητάτε και τα ρέστα τώρα γιατί σας έκοψαν το ρέμα της ΔΕΗ και κινδυνεύει η...

Ποιος είναι ο Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα και φιλαράκι των: ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ


O πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα ήταν ο κύριος ομιλητής στην Νίκαια, στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο που διοργάνωσαν οι μετανάστες με τα αντιρατσιστικά φόρουμ, ύστερα από καταγγελίες, ότι δέχονται απειλές από ακροδεξιούς στα μαγαζιά τους.
Θυμίζουμε τι έχει πει ο επικίνδυνος για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ της χώρας μας Τζαβέντ Ασλάμ, αυτοαποκαλούμενος πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας Ελλάδος λίγο πριν σαπίσουν στο ξύλο μέλος του Ολυμπιακού… επειδή φόραγε μπλουζάκι με δάφνες της ομάδας του και νόμισαν πως ήταν χρυσαυγίτης.

"ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤHN(!) ΚΚΕ και THN(!) ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ(!) ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ(!) ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ(!)"

Όμως ποιος είναι πραγματικά αυτός ο υπερασπιστής των δικαιωμάτων των μεταναστών στην Ελλάδα;..

«Δένδια προχώρει, σε θέλει η Λαχόρη»


Μας ενημέρωσε ο κ. υπουργός ΔΝΤ [Δημόσιας Νέας Τάξης] ότι έρχεται νέα διεθνής συνθήκη για τη λαθρομετανάστευση, η οποία θα επιδεινώσει την κατάσταση στη χώρα μας, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτε, το οποίο να μπορούμε να κάνουμε.
 
Εν πρώτοις κύριε υπουργέ μου, δεν πρέπει να λες «δεν μπορούμε να κάνουμε», αλλά ...

Δείτε την αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ που προκαλεί πόλεμο με το ΠΑΣΟΚ

http://images.newsnow.gr/8/85559/aplonei-dixty-synergasias-me-ton-syriza-to-pasok-ixitiko-1-315x236.jpg
O ΣΥΡΙΖΑ κάνει στο ΠΑΣΟΚ αυτό που κάνει η FYROM στην Ελλάδα. Κλέβει σιγά σιγά την ιστορία, τα σύμβολα κλπ. Δείτε την αφίσα:

Η ιστοσελίδα του Αντώνη Γρέγου βουλευτή Α΄ θεσσαλονίκης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ο βουλευτής Α'  Θεσσαλονίκης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Αντώνης Γρέγος, ξεκίνησε την λειτουργία της προσωπικής του ιστοσελίδας στο διαδίκτυο.
Δείτε την ιστοσελίδα του ΕΔΩ

www.gregosantonios.blogspot.gr

Μήνυση για το κέντρο κράτησης στην Κόρινθο


Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσαν στην Εισαγγελία Κορίνθου το Επιμελητήριο Κορινθίας, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Κορινθίας και η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος κατά παντός υπευθύνου, για την μετατροπή του 6ου Συντάγματος Πεζικού σε κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλουν...

Ψάχνει δουλειές για Έλληνες η Τ.Ο. Μαγνησίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

 
Η Τ.Ο. Μαγνησίας της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» επιθυμώντας να βοηθήσει τους ανέργους Έλληνες συμπατριώτες μας έχει έρθει σε επαφή με αγρότες της περιοχής μας που επιθυμούν να προσλάβουν Έλληνες για την συγκομιδή των προϊόντων τους. 
Ήδη, έχουν συγκροτηθεί τα πρώτα συνεργεία που...

Μαρξιστικό και αθεϊστικό παραλήρημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κουράκη


Ο μεστός εθνικού και κοινωνικού περιεχομένου λόγος του αξίου διαδόχου του Εθνικού Ιεράρχου Σεβαστιανού, Μητροπολίτου Κονίτσης Ανδρέα, στην εκδήλωση στον Γράμμο, φαίνεται πως πόνεσε τους  αθέους μαρξιστές του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν χολή κατά του Αξίου Ιεράρχου.

Η λυσσαλέα επίθεση έγινε από τον... αειθαλή (μιας και είναι άνω των 65...

Χίος: Στα χέρια της Αστυνομίας οι δύο τσιγγάνοι που είχαν κατακλέψει το νησί


Εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών, κατά τις οποίες έκλεψαν χρήματα και αντικείμενα αξίας πάνω από 17.000 ευρώ. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των δύο τσιγγάνων ηλικίας 38 και 17 ετών! Από την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 38χρονος...

Τσοχατζόπουλος: «Δεν πήρα μίζες, μου την έστησαν ο Παπανδρέου και η ΝΔ»

http://images.newsnow.gr/5/59206/16042012--2028-profylakisteos-krithike-o-akis-tsoxatzopoulos---theoreitai-ypoptos-fygis-1-315x236.jpg
Συνέντευξη στο περιοδικό «Επίκαιρα» το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα (30/08) παραχώρησε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος. Ερωτηθείς για τις εις βάρος του κατηγορίες απαντά: «Ούτε τις αναγνωρίζω, ούτε τις αποδέχομαι ούτε...

Περικλής Γιαννόπουλος: Η ξενομανία είναι αμορφωσιά

Κτυπήσατε τν ξενομανίαν, νθρωποι τς δέας. 
Κρατήσατε ,τι χετε λληνικόν, νθρωποι τς λαϊκς κα τς μεσαίας κα τς νωτέρας τάξεως.
Κουβαληθτε λοι ες τν δν Πανεπιστημίου, πέναντι το ζαχαροπλαστείου Γιανάκη, πλησίον τς πολυφήμου Lizie ποία σς δειασε τν τσέπην. 
Ενε τ μαγαζ τς λαίδης τζερτων τς γγλίδος ριστοκράτιδος κα κυρίας το πρέσβεως τς γγλίας.  
νοίξατε τ μάτια σας κα κυττάξετε νθρωποι θεόκουτοι κα καλαίσθητοι. κε τ φάσματα ενε τ κεντήματα τ ποα κάθε κόρη το λαο γνωρίζει ν κεντ δουσα. Κυττάξετε τς τιμάς. Ενε κριβώτερα π κάθε ερωπαϊκά. Διότι ενε...

Θεατρική παράσταση ο "Ξένιος Ζευς"


Ούτε ένας λαθρομετανάστης δεν έχει απελαθεί από τη χώρα, παρά τη συνεχή διαφήμιση του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ από τα ΜΜΕ. Το σχέδιο "Ξένιος Ζευς" είναι πρόχειρο, αναποτελεσματικό και έχει μοναδικό σκοπό τον εμπαιγμό του ελληνικού λαού, που πλήττεται βάναυσα από τη λαθρομετανάστευση...

Αύξηση 250% των άπορων οικογενειών


Κατά 250% περίπου έχουν αυξηθεί οι άπορες και οικονομικά ανήμπορες οικογένειες του δήμου Αλεξανδρούπολης από το 2010, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του Κέντρου Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου.
Συγκεκριμένα, σήμερα, οι άπορες οικογένειες του δήμου φτάνουν τις 550, τη στιγμή που το 2010 ήταν μόνο 150...

Μια φωτογραφία για τους (αν)εγκέφαλους


Αν ήταν πατέρας σας θα του μειώνατε τη σύνταξη έστω και κατά ένα ευρώ;
Όσο για τα παχύδερμα της πολιτικής που ακόμα επιμένουν πως "μαζί τα φάγαμε", θα πρέπει να αντιληφθούν επιτέλους πως τα χρήματα που χρειάστηκαν για να οργανώσουν κάποιοι απ'αυτούς...

ΕΚΤΑΚΤΟ Τουρκία: Δηλητηρίασαν τον πρόεδρο της Αμντουλάχ Γκιουλ

http://www.yurtgazetesi.com.tr/images/haberler/sok_aciklama_gul_kulagini_kullanamayacak_h17973.jpg

Τι συνέβη στον Γκιουλ στην Κιργιζία;
Η κατάσταση της υγείας του Γκιούλ προκαλεί πολλά ερωτήματα με την εφημερίδα Yurt να γράφει πως ο τούρκος πρόεδρος στην πραγματικότητα δεν πάσχει από πόνους στα αυτιά αλλά είναι θύμα δηλητηρίασης. Σύμφωνα με την εφημερίδα «κάποιοι δηλητηρίασαν τον Αμντουλάχ Γκιουλ και γι’αυτό αναγκάσθηκε να επιστρέψει εσπευσμένα από τον Κιργιζιστάν στην Τουρκία» γράφει η εφημερίδα.

Η προεδρία της Τουρκίας υποχρεώθηκε να εκδώσει ανακοίνωση που...

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Σήμερα Τετάρτη 29 Αυγούστου

 
Kυκλοφόρησε σήμερα όπως κάθε Τετάρτη, το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:...

Έκτακτος φόρος στα ακινητοποιημένα Ι.Χ. και στην ιδιοκατοίκηση

http://www.agelioforos.gr/files/FOTO_ENTYPON/2010/01/13/2010011300150-preview.jpg 
Διαβάστε τις εναλλακτικές λύσεις που προτείνει το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να συσσωρευτεί ζεστό χρήμα στα άδεια κρατικά ταμεία
Τις πλέον παράλογες ιδέες εξετάζει το ΥΠΟΙΚ μέσα στην απόγνωσή του, προκειμένου να γεμίσει τα άδεια κρατικά ταμεία.

Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας, όπως άλλωστε αποκάλυψε η "Κυριακάτικη Δημοκρατία", το σενάριο για την επιβολή φόρου ιδιοκατοίκησης στα ακίνητα, δηλαδή να καταβάλλει ενοίκιο ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, στο οποίο διαμένει, φυσικά προς το κράτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας εφημερίδας, το υπουργείο Οικονομικών προχωρά ένα ακόμα βήμα παραπέρα και εξετάζει και το ενδεχόμενο να χρεώνει την προσωρινή ακινησία των Ι.Χ.
Πληρώνεις δηλαδή για το αυτοκίνητο όσο το κινείς,...

Κατάστημα ονόματι Hitler....


Ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος αντρικών ειδών στην Ινδία εγκαλείται προκειμένου να αλλάξει το όνομα της επιχείρησής του. Ο δαιμόνιος άντρας «βάφτισε» το κατάστημά του Hitler!
Η τοπική κοινότητα είναι αναστατωμένη από την...

Ο Λεβεντο....μ@κ@κ@ς Τατσόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ, την είπε πάλι...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGGvBl4VTKPW6bDPWN00ydtJ7zaEbmf0RbVdcLzlynXEWeX3rJb3IT_E7_OeXdqYnYpLQ4FDc2RBADN2oT7srvwZWFQHukVlwKejp5RdlVqXDMnXFOU69YYR99UbxT2aE3ZE3HqyUhYemt/s1600/temp1.jpg

Διαβάστε εδώ τι έγραψε στο facebook...

Και κοκαϊνη στο πάρτι του πρίγκιπα Χάρι


"Υπήρχε αρκετή κοκαϊνη στη σουίτα", λέει αυτόπτης μάρτυρας... 
Την μαρτυρία παρόντος στο πάρτι - όργιο που συμμετείχε ο πρίγκιπας Χάρι επικαλείται το radaronline.com για να δημοσιεύει το "αποκλειστικό" θέμα ότι υπήρχε ουκ ολίγη κοκαϊνη στο ξενοδοχείο του Λας Βέγκας.

"Τα πράγματα ήταν λίγο τρελά εκείνο το βράδυ στη σουίτα του...

Μεγάλες περικοπές στις αμυντικές δαπάνες


Μεγάλες περικοπές στις αμυντικές δαπάνες της χώρας σχεδιάζει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, Handelsblatt, η οποία επικαλείται κύκλους της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες.
Το συγκεκριμένο μέτρο ανακοίνωσε,..

Από τα νησιά συνεχίζεται η εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα με τις "ευλογίες" της Τουρκίας...!


Μετά το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο οι Τούρκοι διακινητές και το τουρκικό παρακράτος ξεκίνησαν να στέλνουν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα μέσω των νησιών ενώ για να αποτρέψουν οποιαδήποτε προσπάθεια του ΛΣ να απωθήσει τις καραβιές των λαθρομεταναστών πίσω χρησιμοποιούν ακόμα και γυναικόπαιδα τα οποία τα βάζουν σε μισοβυθισμένες λέμβους. 
Χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια του Αυγούστου...

Δείτε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Βουλγαρικής τηλεόρασης για τα Σκόπια!


Με Ελληνικούς υπότιτλους!

Γελάστε (ή/και κλάψτε!) άφοβα!!
Δεν υπάρχει περίπτωση να δείτε κάτι παρόμοιο από Έλληνα δημοσιογράφο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>>>

Ορισμένοι έχουν χάσει εντελώς την εθνική τους αξιοπρέπεια. Αναθέτουν σε Τούρκους την χαρτογράφηση των νησιών μας!


Όταν δώσαμε τα κείμενα σε Τούρκο μεταφραστή εξέφρασε την έκπληξη του σχετικά με το Τουρκικό όνομα που αποκαλούν οι Τούρκοι τη Σάμο  SISAM     ADASI.                                                                                                                       
Μας είπε ότι από μόνη η λέξη προσδιορίζει γεωγραφικά το Νησί ΣΑΜΟΣ    

Πριν από ένα μήνα περίπου οι τρεις εικονιζόμενοι Τούρκοι δημοσιογράφοι επισκέφτηκαν τη Σάμο και ήρθαν σε επαφές με επαγγελματίες της πόλης ώστε οι επιχειρήσεις τους να διαφημιστούν σε ένα τουριστικό χάρτη ο οποίος θα απευθυνόταν στους Τούρκους επισκέπτες που θα έφταναν στη Σάμο.
Αφού συγκέντρωσαν αρκετές διαφημίσει επισκέφτηκαν και τον Δήμαρχο της πόλης...

Η ΚΝΕ καταγγέλει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υποστηρίζει «ναρκωφεστιβάλ»

http://chimeres.info/media/uploads/2010/poster_SALONIQUE.jpg
Άμεση ήταν η αντίδραση της ΚΝΕ, στα δημοσιεύματα της "Αυγής" (Βέπε ΕΔΩ) και έκανε λόγο για στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ σε «ναρκωφεστιβάλ», τονίζοντας ότι στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του "Οδηγητή", χωρίς σπόνσορες και χορηγούς, φιλοξενούνται δεκάδες εκδηλώσεις (…) Είναι λογικό στις εκδηλώσεις του να χτυπάει ο παλμός της νεολαίας.

«Οι κύριοι της "Αυγής" και του ΣΥΡΙΖΑ που επίσημα υποστηρίζουν...

Η εφημ. "Αυγή" του ΣΥΡΙΖΑ "κράζει" το φεστιβάλ της ΚΝΕ


Η επικείμενη εμφάνιση του χιπ χοπ γκρουπ του Νίκο (Nivo) Βουρλιώτη, στο φεστιβάλ στις 13, 14 και 15 Σεπτεμβρίου στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» προκάλεσε τα σχόλια της εφημερίδας «Αυγή».

Γράφει η "Αυγή" :..

Αλβανοί ξυλοκόπησαν Έλληνα επειδή μίλησε για "Χρυσή Αυγή"

http://4.bp.blogspot.com/-YgRg7f2pYBc/UB6JQvhixRI/AAAAAAAAFFw/VXgrBhvR604/s1600/Image.jpg
Στις 5.30 τα ξημερώματα της Τρίτης, ομάδα Αλβανών εισέβαλε στο σπίτι 27χρονου Έλληνα και τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μυτιληνης.

Αφορμή τα σχόλια που έκανε ο 27χρονος για την πράξη που είδε το φως της δημοσιότητας Αλβανών, να πυροβολήσουν με AK-47 και να κάψουν την Ελληνική σημαία, ο νεαρός Έλληνας φέρεται να είπε ..."Ε ρε χρυσή αυγή που σας χρειάζεται"...

Ξύλο και χημικά στην πορεία της ΠΟΕ ΟΤΑ - Απορριματοφόρα προσπάθησαν να σπάσουν το μπλόκο της αστυνομίας - Διαδηλωτές σήκωσαν περιπολικό στα χέρια

Ένα κράτος μπάχαλο. Από την μια οι περικοπές που σκαρφίζονται οι τρεις καμπαλέρος στην προσπάθειά τους να γίνουν αρεστοί στην Τρόϊκα και από την άλλη οι αρμοδιότητες που δόθηκαν στους δήμους με βαρύγδουπες ονομασίες, "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ", ΧΩΡΙΣ όμως να δοθούν αντίστοιχα οικονομικά για να υποστηριχθούν αυτές οι αρμοδιότητες, με αποτέλεσμα να υπολειτουργούν ή να μην λειτουργούν ούτε οι βασικές υπηρεσίες στους Δήμους, που δεν μπορούν πλέον ούτε να καλύψουν τις μισθοδοσίες του προσωπικού. Και αν βάλετε και την διαφθορά που υπάρχει στους Δήμους, κατά δηλώσεις του Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης, όλα αυτά δημιουργούν ένα εκρηκτικότατο μείγμα στους Δήμους που απεργούν σήμερα και αύριο...
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ>>>>

30.000 ευρώ για την ανακαίνιση της τουαλέτας του Πρύτανη στο Α.Π.Θ. ενώ τους έκοβαν το ρεύμα (που το έχουν απλήρωτο!)


Η διοίκηση του Αριστοτελείου έδωσε 8,3 εκατ. ευρώ σε διάφορες δαπάνες μέσω της Εταιρείας Αξιοποίησης, ανάμεσά τους και 30.000 ευρώ για την ανακαίνιση της τουαλέτας του πρύτανη, ενώ δεν είχε να πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ ύψους 5 εκατ. ευρώ.Ειδικότερα, στην λίστα των δαπανών της Εταιρείας Αξιοποίησης της οποίας πρόεδρος είναι ο πρύτανης Γιάννης Μυλόπουλος, περιλαμβάνονται οι εξής δαπάνες:..

Φάκελος λαθρομετανάστευση

 
Το φετινό καλοκαίρι θα μας μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό μας ως το καλοκαίρι της ανομίας και της εγκληματικότητας. Το ζωτικό θέμα της λαθρομετάναστευσης είναι το μεγαλύτερο Εθνικό μας πρόβλημα αυτήν την στιγμή, πολύ περισσότερο δε,  και απο την Οικονομία. Η Ελλάδα έχει ανάγκη απο μια σοβαρή και ολοκληρωμένη μεταναστευτική πολιτική, η οποία δεν θα έχει μόνο αποτρεπτικό χαρακτήρα και κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά απο...

Με ποιον γελούσε όλη η βουλή χθες;

Με ποιον γελούσε όλη η βουλή χθες;
Στο ψιλό τον έχουν πάρει οι βουλευτές με τις θερινές διακοπες διαρκείας. Αποδείχθηκε και χθες στην αίθουσα της Ολομέλειας όταν ο προεδρεύων Θανάσης Νάκος τηρώντας τον Κανονισμό της Βουλής απευθύνθηκε στο Σώμα ερωτώντας αν εγκρίνεται το αίτημα για ολιγοήμερη άδεια της Βουλής για να μεταβεί στο εξωτερικό... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

"Το λόμπι της δραχμής έχασε έναν γύρο"


Η ατάκα ανήκει στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος δεν υπολόγισε, ότι υπάρχουν πολλοί ...γύροι ακόμη....
taxalia.blogspot.com

Σίμο Κεδίκογλου, τι πίνεις και δεν μας δίνεις;


Έσπασε το πρωί το τηλεφωνικό κέντρο του Mega από τα υβριστικά τηλεφωνήματα των χιλιάδων αγανακτισμένων ανέργων όταν ο Σίμος Κεδίκογλου ισχυρίστηκε ότι...

Σέρρες: Αναβλήθηκε η εκδίκαση των θρασύδειλων βέβηλων κατά του Εθνικού μας Συμβόλου


Παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών για να δικαστούν οι θρασύδειλοι αναρχοκομμουνιστές δράστες, οι οποίοι, πλέον των φθορών που προκάλεσαν την προηγούμενη εβδομάδα στα γραφεία της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στις Σέρρες, αφαίρεσαν, βεβήλωσαν και κατέστρεψαν τις Ελληνικές Σημαίες που ήταν αναρτημένες στο μπαλκόνι των γραφείων. 
 
Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για...

Κύπρος: Πονοκέφαλος οι απαγωγές παιδιών που προέρχονται από μικτούς γάμους


Σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα αποτελούν οι απαγωγές παιδιών που προέρχονται από μικτούς γάμους από τους ίδιους τους γονείς τους.
Όπως δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Λουκάς Λουκά τα προβλήματα προκύπτουν όταν ο πατέρας προέρχεται από χώρα,...

Φωτογραφίες από την "επιχείρηση σκούπα" στην θεσσαλονίκη

Από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας σε περιοχές της Θεσσαλονίκης για τη πάταξη της εγκληματικότητας.
Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκαν οχτώ προσαγωγές αλλοδαπών, οι οποίοι φέρονται να πουλούσαν παράνομα εμπορεύματα.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ>>>>