Σέρρες: Αναβλήθηκε η εκδίκαση των θρασύδειλων βέβηλων κατά του Εθνικού μας Συμβόλου


Παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών για να δικαστούν οι θρασύδειλοι αναρχοκομμουνιστές δράστες, οι οποίοι, πλέον των φθορών που προκάλεσαν την προηγούμενη εβδομάδα στα γραφεία της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στις Σέρρες, αφαίρεσαν, βεβήλωσαν και κατέστρεψαν τις Ελληνικές Σημαίες που ήταν αναρτημένες στο μπαλκόνι των γραφείων. 
 
Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για... 
τα μέσα Νοεμβρίου, διότι η εισαγγελέας και η πρόεδρος προέβαλαν προσκόμματα στην αποδοχή της παράστασης πολιτικής αγωγής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και επέδειξαν πρωτόγνωρη εμμονή στους τύπους, αγνοώντας την ουσία, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο ούτε λίγο ούτε πολύ να ζητήσουν έγγραφη απόδειξη ότι ο Συναγωνιστής Νικόλαος Μιχαλολιάκος είναι Γενικός Γραμματέας του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!
 
Δυναμική ήταν η παρουσία υποστηρικτών και φίλων της Χρυσής Αυγής μέσα και έξω από τα δικαστήρια, οι οποίοι ήθελαν με την παρουσία τους να δηλώσουν την απέχθειά τους απέναντι σε κάθε προσβολή και βεβήλωση της ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Η παρουσία των Συναγωνιστών "ενόχλησε" τους κατηγορούμενους και τον άθλιο συρφετό τους, και ζήτησαν να φυγαδευτούν από την πίσω πόρτα των Δικαστηρίων, πράγμα που έγινε με κλούβα της Αστυνομίας.
Εκεί, πλήθος Συναγωνιστών τους υποδέχτηκε, χειροκροτώντας τους ειρωνικά για την "γενναία" πράξη τους και φωνάζοντας συνθήματα κατά των άνανδρων πράξεων των αναρχοκομμουνιστών.
Σε δήλωση του προς τα τοπικά ΜΜΕ των Σερρών, το μέλος του Π.Σ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης καταδίκασε τις βέβηλες πράξεις των ανθελλήνων και επανέλαβε την πάγια θέση του κινήματός μας πως καμία πράξη βεβήλωσης εθνικών συμβόλων δεν θα γίνεται πλέον δεκτή. 
Μια δυναμική ομάδα Συναγωνιστών πραγματοποίησε στη συνέχεια πορεία διαμέσου των κεντρικών δρόμων των Σερρών, αποσπώντας ένθερμο χειροκρότημα των Ελλήνων και Ελληνίδων της πόλης.
 
Η πορεία κατέληξε στα γραφεία της Τ.Ο., όπου εψάλη ο Εθνικός μας Ύμνος σε στάση προσοχής.