Η εσχάτη προδοσία της μνημονιακής κυβέρνησης - Ξεπουλούν την Χώρα στην τρόικα


Απόδειξη του ότι η χώρα μας είναι προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων αποτελεί η από 12 Δεκεμβρίου 2012 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία δημοσιεύθηκε στο φύλλο της Εφημερίδος της κυβερνήσεως με αριθμό ΦΕΚ Α’, 240, η οποία αναφέρει ότι: "Ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης".
Δηλαδή, σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν τηρήσει τους όρους της δανειακής σύμβασης που ...
 



υπαγορεύει το μνημόνιο και τα εγχώρια φερέφωνά του (δηλαδή οι εκάστοτε μνημονιακές κυβερνήσεις) η Τρόικα  έχει  δικαίωμα να προχωρήσει σε υποχρεωτική κατάσχεση της δημόσιας περιουσίας. Στο κείμενο αναφέρεται ρητά ότι δεν εξαιρείται τίποτα από την υποχρεωτική κατάσχεση, ούτε τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων, ούτε ο ορυκτός πλούτος της χώρας μας, όλα θα θυσιαστούν στον βωμό των ξένων συμφερόντων που κυβερνούν την χώρα μας. Αν αυτό δεν είναι εκβιασμός, τότε τι είναι;
Εύκολα συνάγεται το συμπέρασμα ότι το μνημόνιο δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας τρόπος  εκβιασμού  του ελληνικού  λαού, ώστε να  τον έχουν υπό πλήρη έλεγχο, αναγκάζοντάς τον να ζει στα όρια της φτώχιας και της κοινωνικής εξαθλίωσης. Βυθισμένος στα προβλήματά του, ο Έλληνας είναι ανήμπορος να αντιδράσει, να έχει άποψη και να διεκδικήσει τα δικαιώματα της χώρας του και κατ’ επέκταση τα δικά του.
Ποντάροντας στο ότι ο Ελληνικός λαός δεν θα μπορέσει ποτέ να αποπληρώσει το δυσβάσταχτο χρέος του, σκοπός τους είναι να αποκτήσουν πρόσβαση (μέσω κατάσχεσης έναντι των χρεών) και να εκμεταλλευτούν, έναντι πινακίου φακής, τον φυσικό και ορυκτό  πλούτο της Ελλάδας, μη αποδίδοντας ούτε ένα ευρώ εκ των κερδών στον ελληνικό λαό.
Τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων που διαθέτει η χώρα μας, με υπεύθυνη και εθνικά προσανατολισμένη διαχείριση, μπορούν να την καταστήσουν αυτάρκη και ισχυρή στην παγκόσμια οικονομία, δυνατότητα που επιχειρούν να της στερήσουν με την κατάπτυστη διάταξη περί εκχώρησης όλων των περιουσιακών στοιχείων της πατρίδας μας.