ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ από τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Κομοτηνή

Παρά τις προσπάθειες κράτους και παρακράτους για ματαίωση των εγκαινίων της νέας Τ.Ο. Κομητηνής της Χρυσής Αυγής, τα εγκαίνια τελέστηκαν κανονικά παρουσία εκατοντάδων Ελλήνων και 8 βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Σε μια πολύ δύσκολη περιοχή που πλήττεται από τις πολιτικές του ελλαδικού κράτους, αλλά και της τουρκικής επεκτατικότητας, ένα κάστρο της Χρυσής Αυγής άνοιξε με σκοπό να τους χαλάσει τα σχέδια που έχουν για την Θράκη μας. Παρόντες από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής ήταν οι: ... 
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>>




Ηλίας Παναγιώταρος, Ιωάννης Λαγός, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Νίκος Μίχος, Αντώνιος Γρέγος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Ευστάθιος Μπούκουρας, Νικόλαος Κούζηλος.
Πραγματοποιήθηκαν χαιρετισμοί της εκδήλωσης από τον Νίκο Τσουμαρέλη του Τομέα Ροδόπης, τον Χρήστο Καπετάνιο υπεύθυνο του τομέα Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι αναφέρθησαν στα τοπικά προβλήματα που μαστίζουν την Θράκη, όπως το τουρκικό προξενείο και η δράση των πρακτόρων και των τουρκοφρόνων στην περιοχή. 


Εγκαίνια Τ.Ο. Κομοτηνής - ΒΙΝΤΕΟ