Αναρχοκομμουνιστική συγκέντρωση στο Αγρίνιο "Ενάντια στο μοίρασμα τροφίμων από την Χρυσή Αυγή" !


Συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και δείχνει τη μαύρη απελπισία του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος και των παρακρατικών-αναρχοκομμουνιστικών σκυλιών του: από τη μία ο αριστερός δήμαρχος Αγρινίου δηλώνει πως δεν παραχωρεί την πλατεία της πόλης (λες και είναι δική του, λες και την κληρονόμησε από τον πατέρα του…) στην Χρυσή Αυγή για να μοιράσει τρόφιμα στους αναξιοπαθούντες, κι από την άλλη τα μαντρόσκυλα, με την υπογραφή «Αντιφασίστες- αντιφασίστριες», οργανώνουν σήμερα συγκέντρωση στο Αγρίνιο «ενάντια στο μοίρασμα τροφίμων από την Χρυσή Αυγή», όπως επί λέξει αναφέρουν στο κάλεσμά τους, το οποίο βεβαίως δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ. ...




Σκοπός και του δημάρχου και των παρακρατικών κουκουλοφόρων του μνημονιακού ψευδοκράτους, είναι να τρομοκρατήσουν το φτωχό κοσμάκη που έχει ανάγκη να πάει να πάρει τα τρόφιμα –εξαιτίας της πολιτικής των αφεντικών τους-, έτσι ώστε να μην έχει επιτυχία η διανομή. Δεν καταλαβαίνουν οι ηλίθιοι ότι μ’ αυτό που κάνουν προκαλούν το μίσος και την αποστροφή του κοσμάκη. Και ποια είναι η εναλλακτική λύση που προσφέρει η τσογλαναρία του ΣΥΡΙΖΑ στον κοσμάκη; Μήπως δίνουν αυτοί τρόφιμα εκεί παραπέρα, με τα εκατομμύρια που εισπράττουν από τους πενόμενους Έλληνες, μέσω της κομματικής τους επιχορήγησης, σημαντικά αυξημένης λόγω του υψηλού ποσοστού τους στις εκλογές του Ιουνίου; Σιγά να μη δίνουν! Αυτοί δε δίνουν «ούτε του αγγέλου τους νερό». Αυτοί ξέρουν μόνο να παίρνουν, έτσι είναι μαθημένοι όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα θ’ αλλάξουν; Έτσι, με τον ίδιο κυνισμό που οι σταλινικοί-σιωνιστές ιδεολογικοί τους πρόγονοι οργάνωναν λιμούς για να εξολοθρεύσουν τον ρωσσικό λαό, καλούν τον κοσμάκη να… πεινάσει ή να πάει στα σκουπίδια να βρει φαγητό, παρά να πάρει τρόφιμα από την Χρυσή Αυγή! Στα σκουπίδια να πάνε αυτοί! Όχι για να βρουν φαγητό, αλλά να πέσουνε εκεί μέσα. Γιατί εκεί είναι η θέση τους! Ιδού και το περίπτυστο παραλήρημά τους και τα συμπεράσματα δικά σας:
Αγρίνιο: συγκέντρωση ενάντια στο μοίρασμα τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή
«Η Χρυσή Αυγή Αιτ/νιας με ανακοίνωσή της δηλώνει ότι την Κυριακή 30/12 θα διοργανώσει διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες στην πλατεία Δημάδη.
Η Χρυσή Αυγή, για ακόμη μια φορά, φοράει το φιλανθρωπικό προσωπείο της και παίζοντας το ρόλο του καλού Σαμαρείτη, διεκδικεί χώρο στη πόλη του Αγρινίου. Ο πραγματικός της, όμως, στόχος είναι να καταφέρει να αποκτήσει έλεγχο και εξουσία πάνω στην κοινωνία. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα, όταν γκρέμιζαν πάγκους μικροπωλητών μεταναστών στη Γαβαλού Μακρυνείας. Αύριο, θα είναι αυτοί που θα ξυλοκοπούν απεργούς ή θα τραμπουκίζουν καταστηματάρχες που αδυνατούν να πληρώσουν την εφορία. Γιατί έτσι είναι οι χρυσαυγίτες: το παίζουν καμπόσοι μόνο στους αδύναμους.
Εμείς που γράφουμε αυτό το κείμενο- εργάτες, άνεργοι, μαθητές και φοιτητές- βιώνουμε, όπως και το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας, τις συνέπειες της κρίσης. Προτιμούμε όμως να πεινάσουμε ή να φάμε από τα σκουπίδια, παρά να δεχτούμε φαγητό μαγαρισμένο από χέρια χρυσαυγιτών. Καλούμε, λοιπόν, τη τοπική κοινωνία να τους γυρίσει την πλάτη. Να μην δεχθεί κανένας να μπει στην ουρά σαν το κακομοίρη για να λάβει την ελεημοσύνη από τα τσογλάνια της Χ.Α. Είναι ζήτημα αξιοπρέπειας. Μπορεί να είμαστε φτωχοί, αλλά φασίστες δε θα γίνουμε. Εξάλλου ποτέ καμία φιλανθρωπία δεν βοήθησε συνολικά την κοινωνία.
Αυτό που μπορεί να μας κρατήσει όρθιους και όρθιες είναι η συλλογικότητα, η αλληλεγγύη, οι σχέσεις αλληλοβοήθειας, η κοινοκτημοσύνη και ο αγώνας ενάντια σε ό,τι μας καταδυναστεύει τη ζωή.
Εμείς από τη πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μας αναλογεί ώστε να μην επιτρέψουμε τη Χ. Α. να βρωμίσει με την παρουσία της την πλατεία Δημάδη και την πόλη μας. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ Αντιφασίστες – αντιφασίστριες Συγκέντρωση Κυριακή 30 Δεκεμβρίου ώρα 9:00 το πρωί, Πλατεία Δημάδη.



ethnikismos.net