ΟΧΙ στον νεοπασοκισμό !


Γράφει ο Γιώργος Μάστορας
Διάλειμμα στην νεκρική του ακαμψία επεχείρησε τις τελευταίες ημέρες το ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα – σήμα κατατεθέν της πολιτικής και κοινωνικής ανυποληψίας, το κόμμα – ορισμός της ανηθικότητας με τύπους όπως ο Τσουκάτος, ο Μαντέλης, ο Τσοχατζόπουλος, με τις «Siemens», με τις «λίστες Λαγκάρντ», το κόμμα που έστειλε την χώρα στον πάτο με τα Μνημόνια και το ΔΝΤ, αποφάσισε να πάρει πρωτοβουλία. ...


 


Μην πάει ο νους σας σε περιττές λεπτομέρειες, όπως π.χ. να ζητήσει συγνώμη ή πολύ καλύτερα να ανακοινώσει την αυτοδιάλυση του, εις ένδειξη ελάχιστου σεβασμού προς τους όλο και περισσότερους Έλληνες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, όπως φυσικά και τους 3124 (μέχρι στιγμής…) οι οποίοι αυτοκτόνησαν γιατί δεν άντεξαν τις συνέπειες που έφερε το Μνημόνιο. Το ΠΑΣΟΚ ασχολείται με …σοβαρά προβλήματα, όπως το να πάρει «πρωτοβουλία» για να αναδείξει την αντισυνταγματικότητα της Χρυσής Αυγής με τελικό στόχο να την θέσει εκτός νόμου.
Μάλιστα, για τον σκοπό αυτό, έβγαλε και σχετικό βιντεάκι στο διαδίκτυο, το οποίο τελειώνει με την προτροπή «ΟΧΙ στον νεοναζισμό, στους νοσταλγούς της Χούντας και τους οπαδούς της βίας». Το να μας «απειλεί» το κόμμα της απόλυτης σήψης και παρακμής, το κόμμα – ορισμός της διαφθοράς αποτελεί Τίτλο Τιμής για Εμάς και δείχνει, αν μη τι άλλο, ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο. Εάν τα πράγματα δεν ήταν τόσο τραγικά θα λέγαμε ότι οι πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ προκαλούν τον γέλωτα. Ας γνωρίζουν, όμως, ότι οι εκφραστές της ρεμούλας και των διορισμών, οι ψευταράδες του «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και του «λεφτά υπάρχουν» δεν έχουν το παραμικρό ιδεολογικό, πολιτικό, κοινωνικό, νομικό και πάνω απ’ όλα ηθικό δικαίωμα να μας κρίνουν.
Κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν στον Ελληνικό Λαό για τα πολλαπλά εγκλήματα εις βάρος του και ανάμεσα τους σίγουρα θα είναι και ο Βενιζέλος (ο οποίος σε λίγο καιρό, αν δεν τον «σουτάρουν» από την προεδρική καρέκλα οι επίδοξοι «δελφίνοι» θα είναι ο «αρχηγός» της εξωκοινοβουλευτικής κεντροαριστεράς…), αλλά και ο προκάτοχος του Τζέφρυ, για τον οποίο είναι πολύ αμφίβολο για το αν θα μπορεί να απαλλαγεί «λόγω βλακείας», σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό που του αποδίδουν όλο και περισσότεροι Έλληνες.
Απέναντι στην διαδικτυακή (και όχι μόνο…) θρασύτητα του ΠΑΣΟΚ απαντούμε: ΟΧΙ στον νεοπασοκισμό, στους νοσταλγούς του ανθελληνισμού και τους οπαδούς των πακιστανών.
 
Γιώργος Μάστορας