Η πλουτοκρατία διαλύει την Ελλάδα


Αμείλικτα είναι πραγματικά τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν από τις φορολογικές δηλώσεις των Ελλήνων πολιτών. Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα και η πλήρης αποτυχία της  κυβερνήσεως στο θέμα της φορολογίας, που την οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις εξόντωσης του Ελληνικού Λαού, μην θέλοντας να παραδεχτεί το αδιέξοδο του δρόμου που έχει διαλέξει.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα προαναφερθέντα στοιχεία το 70% των δηλωθέντων ...
 


εισοδημάτων στην Ελλάδα προέρχονται από μισθωτούς και συνταξιούχους, οι οποίοι πληρώνουν την νύφη της κυβερνητικής αποτυχίας κατά 55%. Αυτό δείχνει εμφανώς που στοχεύει η μνημονιακή πολιτική, δηλαδή στην έξαρση των κοινωνικών ανισοτήτων και στην συνεπαγωγική της διάλυση της Ελληνικής Κοινωνίας.
Θα περίμενε επίσης, κανείς, να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα από την φοροαρπακτική πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση και οδήγησε σε απελπισία τους Έλληνες πολίτες. Όμως τα στοιχεία είναι αμείλικτα δείχνοντας ότι οι εισπραχθέντες φόροι κατά την διάρκεια του 2011 είναι μειωμένοι σε σχέση με τους αντίστοιχους του 2010 κατά 18,4%, αφού οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι στους οποίους στοχεύει η μνημονιακή πολιτική υψώσαν την ταμπέλα του "ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος". 
Είναι προφανές, οπότε, ότι ο δρόμος που επιλέγει η κυβέρνηση κατ’ εντολίν της τρόικας και γενικά των «διεθνών» τοκογλύφων δεν είναι ένας δρόμος που οδηγεί στην ανάκαμψη και την «δημοσιονομική προσαρμογή». Θα περίμενε ακόμα και ο πιο φιλομνημονιακός να υπήρχε τουλάχιστον ένα αντίκρισμα στις θυσίες που έκανε ο Ελληνικός Λαός. Αντιθέτως, όμως, το αποτέλεσμα ακόμα και με την λογική των αριθμών είναι αρνητικό.
Υ.Γ.1: Η φιλομνημονιακή εφημερίδα «Το Βήμα» ως δικαιολογία για την παραπάνω αποτυχία έθεσε το μέτρο των αποδείξεων που έδωσε μεγάλη επιστροφή φόρου σε πολλούς, όπως αναφέρεται. Αυτή η προπαγανδιστική απόπειρα έχει να κάνει με την ενίσχυση της ΝΔ δια μέσω της αποτυχίας του ΠΑΣΟΚ, όμως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, γεγονός που φαίνεται στην Ελληνική Κοινωνία, αφού ήδη πάνω από 3000 συμπολίτες μας έχουν αυτοκτονήσει, μάλλον από την «μεγάλη επιστροφή φόρου που πήραν».
Υ.Γ.2: Όλα τα παραπάνω είναι στα πλαίσια της προπαγάνδας για δικαιολόγηση της κατάργησης του αφορολογήτου και της επιστροφής φόρου που ήταν μια ανακούφιση για τους Έλληνες που είναι σε ανάγκη. Ο πραγματικός λόγος της αποτυχίας είναι ο παρακάτω: