Προκαλούν και απειλούν οι τουρκαλβανοί


Προκλητική ανακοίνωση κατά του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστασίου, με την οποία τον καλούν να φύγει από τη χώρα (είναι προφανής η απειλή αν δεν το πράξει…), εξέδωσαν οι Αλβανοί σοβινιστές της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας» (πολλοί υποστηρίζουν πως πρόκειται στην ουσία για παρακρατική οργάνωση, το μακρύ χέρι του αλβανικού κράτους, κατά τα πρότυπα των «Γκρίζων Λύκων» της Τουρκίας):
 


«Έφτασε, ο καιρός να πούμε στον Αναστάσιο Γιανουλλάτο “απομακρύνσου ειρηνικά από την Αλβανία”. Κλείσε τα τελευταία χρόνια της ζωής σου όσο πιο μακριά από αυτή τη χώρα και το λαό, ο οποίος χάριν της αληθείας πρέπει να το πούμε, σε είδε ως ένα επικίνδυνο δοθιήνα, ο οποίος στο όνομα της θρησκείας και της αλβανικής ορθοδοξίας εργάστηκε για τα συμφέροντα του ελληνικού κράτους και της ελληνικής Εκκλησίας. Βλέποντας και συγκρίνοντας το τι έκαναν οι σημερινοί ιθύνοντες της Ορθοδόξου Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Αλβανίας, δηλώνουν προς τον Πρόεδρο της Αλβανίας Μπουγιάρ Νισάνη, ειδικά τα τελευταία έτη, στη μνήμη μας έρχονται τα ντροπιαστικά γεγονότα που συνέβησαν στην Κλεισούρα, Βουλιαράτες, Χιμάρα, Βοβοστίτσα, Κοσίνα κ.λ.π.. Σ’ όλα αυτά τα γεγονότα δυστυχώς ήταν εμφανές το χέρι των Ελλήνων ηγετών της σημερινής Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Αλβανίας. Με την πολιτική, προσθέτουν, που έχουν ακολουθήσει οι ηγέτες της, εύκολα κατανοείται, η στήριξη που παρείχαν στην πολιτική του ελληνικού κράτους, όπως και των εδαφικών διεκδικήσεων κατά της Αλβανίας. Στην αντιαλβανική δραστηριότητα που συντελείται το σημαντικότερο ρόλο διαδραμάτισε ο Αναστάσιος Γιαννουλάτος, ο καταληψίας ηγέτης της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αλβανίας. Επί δύο δεκαετίες, αυτός εργάζεται, ισχυρίζονται, για τα συμφέροντα της Ελλάδος, συνεχίζοντας πιστά το δρόμο του Κοσμά του Αιτωλού, ο οποίος πριν από 100 χρόνια και πάνω, αφιέρωσε τη ζωή του στον ελληνισμό της Ηπείρου, στο άνοιγμα των σχολείων και Εκκλησιών σε περιοχές ιστορικά γεμάτες από Αλβανούς».
Και βέβαια, οι Τουρκαλβανοί βρίσκουν και τα κάνουν, εφόσον έχουν να κάνουν με Αντωνάκηδες (Σαμαράδες) και Δημητράκηδες (Αβραμόπουλους). Αν υπήρχε εθνική ηγεσία στην Ελλάδα κι έστελνε «πακέτο» μερικές χιλιάδες Αλβανών λαθρομεταναστών πίσω στην πατρίδα τους (που με τα εμβάσματά τους –πολλά εκ των οποίων είναι προϊόντα εγκλήματος- συντηρούν την οικονομία της Αλβανίας), θα βλέπαμε αν θα κουνιόνταν οι Τουρκαλβανοί!
(ΥΓ): Το καθεστωτικό «Βήμα», προφανώς ευρισκόμενο σε παραλήρημα, αποκαλεί την κατσαπλιάδικη οργάνωση «αδερφό κόμμα της Χρυσής Αυγής στην Αλβανία»!!! Αδελφά κόμματα με τους φανατικούς ανθέλληνες είναι όσοι δεν αναγνωρίζουν τα εθνικά δίκαια στην Βόρειο Ήπειρο, την οποία αποκαλούν «Νότια Αλβανία». Δηλαδή, τα αριστερά και καθεστωτικά κόμματα (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΑΝ.ΕΛ)!



ethnikismos.net