Συνεχής δραστηριότητα από τις Τοπικές Οργανώσεις της Χρυσής Αυγής - Λαμία, Νίκαια, Κέρκυρα, Ιωάννινα

Ομιλία για τα γεγονότα που σημάδεψαν το 2012 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Λαμίας από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστή Απόστολο Γκλέτσο, οποίος εστίασε κυρίως στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις με την Λίστα Λαγκάρντ και την επιχείρηση που διεξάγει το καθεστώς προκειμένου να πείσει τους Έλληνες πως ένοχος ήταν μόνο ο Παπακωνσταντίνου. ...




Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Γ. Κοκουγιάννης, ο οποίος πραγματοποίησε μια ανασκόπηση της χρονιάς που μας πέρασε. Αναλύθηκαν όλες οι πολιτικές εξελίξεις που σημάδεψαν το έτος που πέρασε, ένα έτος πραγματικά πικρό για τον Ελληνικό Λαό, αφού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το έτος της φτωχοποίησης και των αυτοκτονιών. 
Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με όλους τους Συναγωνιστές, σχετικά με τα πεπραγμένα του 2012, ενώ έγινε σαφές ότι όλοι μας αναμένουμε με προσμονή το 2013, ως ένα έτος ακόμα περισσότερων αγώνων.
ΛΑΜΙΑ:
Πλατεία Πάρκου & Κολοκοτρώνη

Τετάρτη-Παρασκευή 19:00-21:00
 

Η τοπική της Νίκαιας μοίρασε χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους
Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η προγραμματισμένη εκδήλωση στα γραφεία μας. Γονείς και παιδιά έπαιξαν και χάρηκαν με την συντροφιά φίλων και συναγωνιστών. Η Τοπική μας Οργάνωση γέμισε δώρα τα παιδιά και τους ωραίες στιγμές. Στην συνέχεια γεύτηκαν λιχουδιές φτιαγμένες με μεράκι από της συναγωνίστριες της τοπικής. Αξίζει να σημειωθεί  ότι η εκδήλωση βασίστηκε αποκλειστικά και μόνο σε δωρεές και χρόνο από εθελοντές συναγωνιστές. Τέλος τα παιδιά μας αποχαιρέτησαν  ψέλνοντας τα κάλαντα και τον εθνικό ύμνο.
 

Δράση κλιμακίου Συναγωνιστριών της Τ.Ο. Νίκαιας
Την Πέμπτη 27/12/12 πραγματοποιήθηκε η πρώτη δράση του κλιμακίου Συναγωνιστριών της Τ.Ο. Νίκαιας στην Περιοχή της Νίκαιας.
Αρκετές συναγωνίστριες μάζεψαν και έφεραν μεγάλες ποσότητες ρούχων όπως φούτερ, παντελόνια, κάλτσες, σκούφους και γάντια...καθώς επίσης και τρόφιμα όπως μπουκάλια νερό, κονσέρβες και φρατζόλες ψωμί, τα οποία δόθηκαν σε αρκετούς άστεγους Έλληνες της Νίκαιας. Η δράση ξεκίνησε από την πλατεία Αγίων Αναργύρων Νίκαιας και τερματίστηκε στο πάρκο έξω από το κρατικό Νίκαιας καθώς και εντός του χώρου του νοσοκομείου.
Οι άστεγοι Έλληνες δέχτηκαν με πάρα πολύ μεγάλη χαρά και ανακούφιση τον ρουχισμό και τα τρόφιμα και ευχαρίστησαν την Χρυσή Αυγή και τις συναγωνίστριες με όλη τους την καρδιά. Μπορεί να μην δέχτηκαν δώρα από τις οικογένειες τους φέτος ή δώρα μισθού, ΟΜΩΣ δέχτηκαν δώρα από την μεγάλη οικογένεια τους, που αποτελεί την οικογένεια όλων των Ελλήνων, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τούτες τις γιορτινές μέρες χαμογέλασε λίγο το χειλάκι τους και κατάλαβαν ότι ΔΕΝ είναι μόνοι. Για άλλη μια φορά φαίνεται που οδήγησαν τα μνημόνια και τα σκληρά μέτρα του κράτους. Οι λαθρομετανάστες να έχουν και στέγη και τροφή και οι Έλληνες μεγάλης κιόλας ηλικίας να είναι στους δρόμους μη έχοντας τίποτα. Θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι τους.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Νικόλ Μπενέκη
ΝΙΚΑΙΑ:
Καισαρείας 30, Νίκαια (Δίπλα στην εφορία Νικαίας)
Τρίτη - Πέμπτη 17:00-20:00
Παρασκευή 09:00-13:00
Τηλ. 6976 740401, 6992 332017, 210 4909389
 

Διανομή τροφίμων σε 30 οικογένειες Ελλήνων σε χωριά της Βόρειας Κέρκυρας
Με επιτυχία, το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Δεκεμβρίου,  ολοκληρώθηκε από κλιμάκιο συναγωνιστών η διανομή τροφίμων σε περίπου 30 οικογένειες Ελλήνων, πολύτεκνων και ανέργων,  που αντιμετωπίζουν σοβαρότατο οικονομικό πρόβλημα. Υποχρέωση μας να βρισκόμαστε δίπλα σε αυτές τις οικογένειες για να τις στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς του μνημονιακού ξεπουλήματος.
Αγωνιστικός Πυρήνας Κέρκυρας
 

Κοινωνικό έργο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και στα Γιάννενα
Για ακόμη μια φορά ο Πυρήνας Ιωαννίνων έδειξε το κοινωνικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Οι συναγωνιστές πραγματοποίησαν εξόρμηση στις γειτονιές της πόλης μας και διένειμαν τρόφιμα σε ελληνικές οικογένειες που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί του μνημονίου δεν εκχώρησαν μόνο την εθνική κυριαρχία. Έχουν οδηγήσει τους Έλληνες σε οικονομικό αδιέξοδο και στην έσχατη φτώχεια. Είναι τραγικό το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι Γιαννιώτες, αδυνατούν να προσφέρουν στα παιδιά τους και στον εαυτό τους ακόμα και τα εντελώς απαραίτητα, ακόμη και τα βασικά είδη διατροφής.
Τα μέλη του Πυρήνα Ιωαννίνων απέδειξαν ότι δεν εφησυχάζουν κατά την διάρκεια των εορτών, αλλά μένουν αφοσιωμένοι στο αγωνιστικό τους καθήκον. Και αυτό πάνω απ' όλα επιτάσσει ένα πράγμα: “Αλληλεγγύη στους Έλληνες”.