Το καθεστώς ανακοίνωσε "Σχέδιο ανάσχεσης της ρατσιστικής βίας" - Ούτε κουβέντα για τη βία κατά των Ελλήνων


Το ξέρατε πως η προχθεσινή ημέρα, η 10η Δεκεμβρίου, ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (την οποία έχουν καθιερώσει εκείνοι που ποδοπατούν βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, Στην Παλαιστίνη κι όπου αλλού πατάνε οι μπότες των στρατιωτών τους…); Δεν νομίζω να το ξέρατε. Μάθετέ το, λοιπόν. Όσο ζει μαθαίνει κανείς…




Έτσι, με αφορμή την ημέρα αυτή, βρήκε ευκαιρία ο αποτυχημένος μεν πολιτικάντης, γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δε, Γ. Σούρλας, να ανακοινώσει την εφαρμογή ενός «Σχεδίου Άμεσης Δράσης για την προάσπιση των δικαιωμάτων της ευάλωτης κοινωνικής ομάδας, αλλοδαπών και προσφύγων» («σχέδιο δράσης για την ανάσχεση της ρατσιστικής βίας», το αποκαλεί το καθεστωτικό «Βήμα»).
Ιδού, λοιπόν, τα βασικά σημεία αυτού του καθεστωτικού σχεδίου:
1. Ορισμός εισαγγελέα για την εποπτεία των υποθέσεων φυλετικού μίσους, ρατσισμού και ξενοφοβίας.
2. Εκπόνηση συγκεκριμένων νομοθετικών ρυθμίσεων για την καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας.
3. Ενημέρωση και επικοινωνία των αλλοδαπών με τις ελληνικές Αρχές με φυλλάδια και τηλεφωνικές γραμμές.
4. Σύσταση ενός ενιαίου Κρατικού Δικτύου Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας και τη δημιουργία ενιαίας βάσης δεδομένων με σκοπό την ενημέρωση των διεθνών οργανισμών και την παρακολούθηση της εξέλιξης των υποθέσεων.
Και βέβαια, όπως συμβαίνει πάντα σε εκδήλωση που διοργανώνει πολιτικάντης, εκφωνήθηκε και λόγος από τον Σούρλα, στον οποίο επιτέθηκε στην Χρυσή Αυγή (χωρίς να την κατονομάσει, γιατί τον πιάνει… τρέμουλο), υιοθετώντας όλη τη λάσπη και τη συκοφαντία που ρίχνει με το τσουβάλι ο μαρξιστικός υπόκοσμος. Ιδού το παραλήρημά του:
«Ορισμένοι έρχονται να ακυρώσουν αυτή την προσπάθεια με πράξεις βίας κατά των μεταναστών και των προσφύγων. Πρέπει να αντιληφθούν οι αυτουργοί αυτών των επιθέσεων και όσοι τους υποστηρίζουν ότι διαπράττουν εθνικό έγκλημα με τις απάνθρωπες και άνανδρες επιθέσεις τους σε ταλαιπωρημένους συνανθρώπους μας. Δεν υπερασπίζονται τα δίκαια των Ελλήνων, δεν υπηρετούν την πατρίδα όπως διατείνονται ούτε τα θρησκευτικά τους χριστιανικά καθήκοντα επιτελούν. Αυτό που κάνουν είναι να ικανοποιούν τα βίαια ένστικτά τους που δεν μπορούν να χειραγωγήσουν και οι καθοδηγητές τους να εμπορεύονται τον πατριωτισμό και τα θρησκευτικά αισθήματα των Ελλήνων ανάγοντας σε ιδεολογία τον ρατσισμό. Στη δύσκολη αυτή συγκυρία ας στρατευτούμε όλοι σε μια εθνική προσπάθεια για να αναδείξουμε την πραγματική εικόνα της χώρας που γέννησε τη δημοκρατία ανάγοντας τη φιλοξενία του ξένου σε πράξη αρετής».
Η απορία μας: Για τους Έλληνες που καταληστεύονται, κατακλέβονται, δολοφονούνται, τρομοκρατούνται κ.τ.λ. από τους «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες», από τους ξένους που οφείλουμε να φιλοξενήσουμε (!!!), σύμφωνα με τον Σούρλα και τον κάθε Σούρλα, ποιος θα ενδιαφερθεί; Σίγουρα πάντως όχι ο Σούρλας και ο κάθε Σούρλας…