Άλλη μια επίθεση στη Χρυσή Αυγή, άλλη μια επίθεση στην κοινωνία


Αν προσέξετε τις φωτογραφιές απο την επίθεση στον Βόλο, θα δείτε απλωμένη κόκκινη μπογιά και τη σημαία κουβάρι στο πάτωμα.
Έτσι για να μην μπερδευόμαστε και να καταλαβαίνουμε ποιού χώρου είναι οι φασίστες που εκφράζονται με βία και σε τι υπόλειψη έχουν τη σημαία και τον Ελληνισμό. Οι κύριοι αυτοί βρίσκουν αφορμή τη ΧΑ για να ξεσπάνε τα εγκληματικά τους ένστικτα και να απελευθερώνουν το μίσος τους κατά του ελληνικού Έθνους. ...


Έχουν τραφεί για πολλά χρόνια σε αυτή τη χώρα πυρήνες αναρχοαριστεροθολωμένων χωρίς συγκεκριμένη ιδεολογία αλλά με γενικόλογα τσιτάτα για το δίκιο του «λαού», του εργαζόμενου και για κοινωνική δικαιοσύνη. Με δυο λόγια σκεπάζουν την εγκληματική λύσσα τους με γενικολογίες κοινής αποδοχής ενώ στην πράξη στρέφονται απευθείας και κάθετα εναντίον του Λαού, του εργαζόμενου και της κοινωνικής δικαιοσύνης, μιας και τα θύματά τους είτε είναι αθώοι λαϊκοί ή δίνουν άλλοθι στο καθεστώς να ποδοπατά την κοινωνική δικαιοσύνη και τα δικαιώματα του Λαού για να "προστατέψει" και να "προστατευτεί" απο τις τρομοκρατικές τους ενέργειες. Έτσι αυτό που επιτυγχάνουν με τη δήθεν αντικαθεστωτική τους δράση ειναι να ισχυροποιούν και να "νομιμοποιούν" τη βάρβαρη κι ασύδοτη δράση του κράτους εναντίον όλων εξαιτίας κάποιων θλιβερών μειοψηφιών. Δεν ειναι τυχαίο ότι η τρομοκρατία προήρχετο πάντα απο αριστερές ομάδες που εκπαιδεύονταν στο ανατολικό μπλόκ ή στους δορυφόρους του και δρούσαν πάντα στη Δύση. Δεν είναι ακόμη τυχαίο οτι όλες οι σοβαρές τρομοκρατικές ομάδες ξεψύχησαν με την πτώση του ανατολικού μπλοκ ελλείψει χρηματοδότησης.
Η αριστερά αρέσκεται στη βία και στην τρομοκρατία και είναι συμβολική και χαρακτηριστική η πρώτη ενέργειά τους ως εξουσία που ήταν η δολοφονία της Τσαρικής οικογένειας, ενηλίκων και ανηλίκων. Οι θολωμένοι «δημοκράτες» δολοφόνησαν με σφαίρες και ξιφολόγχες μικρά παιδιά για να εξασφαλίσουν τη διαμονή τους στην εξουσία. Ήρθαν με εγκλήματα, διοίκησαν με εγκλήματα και θα φύγουν διαπράττοντας εγκλήματα μέχρι τη τελευταία στιγμή. Είναι, δε, θαυμαστό κι απίστευτο πως αυτό το σύστημα απόλυτης φυσικής και ηθικής καταπίεσης, αυτό το σύστημα βίας, εγκλημάτων και φρίκης απέναντι σε αντιπάλους αλλά και πάρα πολλές φορές και στους υποστηρικτές του, κατάφερε να κρυφτεί τόσο καλά πίσω απο τη προβιά της προόδου, της δημοκρατίας και της ελευθερίας.
Τέλος δεν ειναι καθόλου τυχαίο που οι αναρχοαριστεροθολωμένοι το βράδυ χτυπάνε τη Χρυσή Αυγή και το πρωί ψηφίζουν τα μνημόνια και προστατεύουν τον λαθροστρατό κατοχής που δολοφονεί Έλληνες.
 
Μυρμιδόνας