Αφού της τράβηξε το "αυτάκι" το ΠΑΣΟΚ, η Ν.Δ. συντάσσεται με ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ στον βρώμικο πόλεμο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Μετά την "αυστηρή" ανακοίνωση του συνκυβερνητικού της ΠΑΣΟΚ με τίτλο: «Να τοποθετηθεί η ΝΔ για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής», η Νέα Δημοκρατία, έτρεξε ασθμαίνοντας να βγάλει ανακοίνωση με την οποία δηλώνει ότι συντάσσεται με το ΠΑΣΟΚ και τις άλλες "δημοκρατικές δυνάμεις", στην άποψη τους για εκδίωξη της Χρυσής Αυγής και της εκπροσώπου της, βουλευτού Ελένης Ζαρούλια από το συμβούλιο της ευρώπης.
Διαβάστε τις ανακοινώσεις των δύο συναυτουργών του εθνικού και οικονομικού ξεπεσμού των Ελλήνων, σχετικές με τον βρώμικο και "δημοκρατικότατο" πόλεμο που έχουν εξαπολύσει κατά της Χρυσής Αυγής και των εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων της, οι οποίοι συνεχώς γίνονται και περισσότεροι:




ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣ Ν.Δ.
Να αποσαφηνίσει τη θέση της για το εάν συντάσσεται με τη θέση των υπολοίπων κομμάτων για την εξαίρεση της Χρυσής Αυγής από την ελληνική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία στο Συμβούλιο της Ευρώπης, καλεί τη Νέα Δημοκρατία το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «εφόσον επιβεβαιωθεί η θέση της, θα πρόκειται για σημαντική εξέλιξη, αφού η Ν.Δ. θα δηλώνει σύμφωνη με την σχετική πρόταση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, και με την αντίστοιχη θετική στάση του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ».
«Τώρα είναι η ώρα της Βουλής των Ελλήνων να αποφασίσει, χωρίς άλλη καθυστέρηση, για την σύνθεση μιας νέας αντιπροσωπείας», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Ν.Δ. ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
"Είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία συντάσσεται με τις άλλες παρατάξεις που δεν δέχονται τη συμμετοχή -στον κατ’ εξοχήν δημοκρατικό θεσμό που είναι το Συμβούλιο της Ευρώπης- κομμάτων που προσβάλουν τους δημοκρατικούς θεσμούς και έχουν ως κύρια ιδεολογία τους το ρατσισμό και  τη μισαλλοδοξία", αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ !

Μικρομεσαίος Πατριώτης