Αβάντα BBC στους λαθροεισβολείς


Μετά την τεράστια ‘’δημοσιογραφική επιτυχία’’ του βρετανικού ειδησεογραφικού δικτύου, να διεισδύσει στα... άδυτα της Χρυσής Αυγής και να φέρει στο φως της δημοσιότητος ηχητικό απόσπασμα από ομιλία σε γραφεία του Κινήματος, όπου αντιμετωπίζεται με χιουμοριστική διάθεση το φαινόμενο ‘’Στρατούλης, με δέρνει η Χρυσή Αυγή’’, το φιλοσιωνιστικό δίκτυο στρέφει ξανά τα βέλη του κατά της Ελλάδος. ...





Αυτή τη φορά, δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εκδόσεως του βρετανικού δικτύου, πραγματεύεται με κριτική διάθεση προς την ελληνική πλευρά, το ζήτημα της ανέγερσης τζαμιού στην Αθήνα. Υπό τον τίτλο ‘’προς την ανέγερση του πρώτου τζαμιού στην Αθήνα’’, ο Mark Lowen αναφέρει πως παρά το γεγονός ότι εκατοντάδες χιλιάδες εκ των μεταναστών που εισέρχονται στην Ελλάδα είναι μουσουλμάνοι, εν τούτοις η Αθήνα είναι η μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα δίχως τζαμί. Στο δημοσίευμα παρατίθεται ακόμη βίντεο, όπου τονίζεται πως καμιά ελληνική κυβέρνηση δεν επέτρεψε την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα, από την περίοδο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας από τον οθωμανικό ζυγό, στα 1832, μέχρι τώρα. Σήμερα όμως, η Ελλάδα αποτελεί πέρασμα των μουσουλμάνων στην Ευρώπη και χιλιάδες από αυτούς ζουν στην Αθήνα.
Από το φιλοισλαμικό βρετανικό δημοσίευμα, δε θα μπορούσε να απουσιάζει η γραφική φιγούρα του Μοχάμεντ Τζαμίλ, της ελληνοπακιστανικής κοινότητος. Ο Τζαμίλ δήλωσε: ‘’ Η Ελλάδα γέννησε τη δημοκρατία, τον πολιτισμό και τον σεβασμό στην θρησκεία, αλλά δεν σέβεται τους Μουσουλμάνους, καθώς δεν μας παρέχουν ένα κανονικό τζαμί ‘’. Φυσικό να διαμαρτύρεται ο κύριος Τζαμίλ, μιας και οι ορδές των συμπατριωτών του, ήρθαν απολύτως... νόμιμα στην Ελλάδα και το κυριότερον, ήρθαν από μια χώρα με υψηλότατο πολιτιστικό επίπεδο και παράδοση θρησκευτικής ανοχής!
Εν κατακλείδι, σκοπός του εμετικού δημοσιεύματος είναι να πιέσει την κυβέρνηση της Αθήνας, να κάνει πράξη την απαίτηση των ισλαμιστών, ανεγείροντας τζαμί στο κέντρο της Αθήνας. Καλά θα κάνουν οι Βρετανοί, να ασχοληθούν με το νησί τους, αφήνοντας τον Ελληνικό Λαό να αποφασίσει μόνος, για τα ζητήματα που τον αφορούν.