Στο 56,4% η ανεργία για την Νεολαία μας !

Δεν φτάνει πλέον το περιθώριο των διαγραμμάτων για να αποτυπώσει τα γραφήματα της ανεργίας!  
Οι αριθμοί έχουν πια εκτροχιαστεί κυριολεκτικά στην στρατόσφαιρα. Δυστυχώς πίσω από αυτό που ο Υπουργός Οικονομικών αποκαλεί αριθμούς, είμαστε εμείς - όλοι εμείς οι άνεργοι! Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας – ΕΛ.ΣΤΑΤ. για τον μήνα Σεπτέμβριο, η ...




επίσημη ανεργία στην πατρίδα μας άγγιξε το ρεκόρ όλων των εποχών, του 26% στο σύνολο. Για τους νέους το ποσοστό αυτό φτάνει το πρωτάκουστο (εκτός Αφρικανικής Ηπείρου!) 56,4%! Οι άνεργοι είμαστε πλέον 1.295.203, ενώ όλοι οι εργαζόμενοι στο σύνολο της χώρας είναι μόλις 3.373.692. Αν συνεχίσουν οι ίδιες καταστροφικές πολιτικές σε λίγο οι άνεργοι θα είμαστε ισάριθμοι αν όχι περισσότερους από τους εργαζόμενους. Για να επιβεβαιωθεί και ο πρώην πρωθυπουργός του ΔΝΤ και των Μνημονίων της οικογενείας Παπανδρέου, ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο είχε μιλήσει για έναν μόνο εργαζόμενο στην κάθε οικογένεια (στην καλύτερη περίπτωση). Στο διάγραμμα της ΕΛ.ΣΤΑΤ. που ακολουθεί αποτυπώνεται εύγλωττα η αύξηση της ανεργίας σε απόλυτους αριθμούς.
Το 2009 οπότε και κατ’ ουσίαν άρχισαν να εφαρμόζονται οι πολιτικές προετοιμασίας για το ΔΝΤ και μετέπειτα οι πολιτικές των Μνημονίων με πρωθυπουργούς τους Παπανδρέου, Παπαδήμο, Σαμαρά, η χώρα μας έχει γνωρίσει πρωτόγνωρες εικόνες αποδόμησης, θλίψης και καταστροφής. Αντιστοίχως, στο επόμενο γράφημα της ΕΛ.ΣΤΑΤ. απεικονίζεται ο αριθμός των εργαζομένων. Η συρρίκνωση αυτού προσομοιάζει με ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο! Επειδή ούτε γελιόμαστε, ούτε και παραμυθιαζόμαστε πια, η μόνη ελπίδα του κάθε ανέργου, της κάθε οικογένειας Ελλήνων, του κάθε νέου και νέας της Ελλάδας μας είναι το γνήσια Πατριωτικό, Καθαρό και αποκλειστικά Ελληνικό Κίνημα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή!
Οικονομικός Παρατηρητής