Νέα επίθεση του Ναυπάκτου Ιεροθέου στην Χρυσή Αυγή από την αθεϊστική «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ


Νέα επίθεση κατά του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος (γνωστός από την τακτική αρθρογραφία του στην αλήστου μνήμης «Ελευθεροτυπία» - αγαπημένη των πάσης φύσεως αναρχοκομμουνιστών τρομοκρατών και φανατικά αθεϊστικής εκ πεποιθήσεως). Ιδού τι είπε ο Ναυπάκτου:...

 




«Δεν μπορώ να δεχθώ βιαιότητες εναντίον απλών, φτωχών, ασθενών και απροστάτευτων ανθρώπων. Με συγκλονίζουν πολύ τέτοιες συμπεριφορές, γιατί όλα αυτά είναι αντιχριστιανικά και απάνθρωπα. Δεν κρίνω δηλώσεις των ιεραρχών. Εκφράζω την άποψή μου και προσπαθώ να συντονίζω την πράξη με τον λόγο ή μάλλον προσπαθώ ο λόγος να είναι απόρροια της πράξης. Σε παλαιότερους χρόνους υπήρξαν ιεράρχες οι οποίοι συμμετείχαν στο «ανάθεμα» του Βενιζέλου, ύμνησαν δικτατορικά καθεστώτα, συνεργάστηκαν με τη χούντα. Τέτοια φαινόμενα δεν πρέπει να επαναληφθούν σήμερα από τους ιεράρχες. Πρέπει να διδασκόμαστε από την Ιστορία».
Βεβαίως, ο συγκεκριμένος μητροπολίτης είναι ένας εκ των εννέα (9) που επιτέθηκαν στην Χρυσή Αυγή τις προάλλες. Και είναι παρήγορο για τους Έλληνες Ορθοδόξους, ότι μόνο εννέα (9) από τους ογδόντα δύο (82) Μητροπολίτες (1 στους 9) ευρέθησαν (από ποιους άραγε;) για να επιτεθούν στην Χρυσή Αυγή. Η είδηση είναι το μέσο που διάλεξε ο Ιερόθεος για να κακολογήσει και πάλι την Χρυσή Αυγή (άρα και το επίσημα καταγεγραμμένο στις εκλογές 7% του ελληνικού λαού, που εν τω μεταξύ έχει διπλασιασθεί): το επίσημο όργανο του αθεϊστικού και άκρως αντιχριστιανικού ΣΥΡΙΖΑ, την εφημερίδα «Αυγή»!!!
Πάτερ, άφες αυτοίς, ου γρα οίδασι τι ποιούσι (Λουκ. 23, 34).
 

 Αντίοχος