Ελεύθεροι επαγγελματίες παρέδωσαν τα κλειδιά στην εφορία

Στην εφορία του Πολυγύρου παρέδωσαν τα κλειδιά των καταστημάτων τους οι έμποροι του Πολυγύρου στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους.
Τα μέλη του συλλόγου της Κεντρικής και Βόρειας Χαλκιδικής κράτησαν δύο ώρες κλειστά τα καταστήματα τους και σε συντονισμό με τους δημόσιους υπαλλήλους πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στον Πολύγυρο και επέδωσαν ψηφίσματα στα γραφεία των βουλευτών Χαλκιδικής.
«Ο εμπορικός κόσμος δεν αντέχει, αν ψηφιστούν τα μέτρα θα είναι η...
 



ταφόπλακα για το γενικό εμπόριο, δεν θα μείνουν ανοιχτές επιχειρήσεις και εκτιμώ ότι μέχρι τέλος του έτους θα κλείσουν τα 2/3 των επιχειρήσεων», σχολίασε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων Κεντρικής και Βόρειας Χαλκιδικής, Στράτος Παπαδημητρίου.
«Έχουμε φτάσει όρια εξαθλίωσης και ζητάμε να μην ψηφίσουν οι βουλευτές τα μέτρα που θα είναι η ταφόπλακα της δημόσιας παιδείας και της ελληνικής κοινωνίας», υπογράμμισε η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χαλκιδικής, Ιωάννα Στίνη.
«Θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις και μετά τη 48ωρη απεργία», τόνισε το μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, Κώστας Κουτίτας. «Καλούμε τους βουλευτές να μην ψηφίσουν μέτρα γιατί αυτό συνιστά εσχάτη προδοσία απέναντι στο λαό», πρόσθεσε.