«Θα μποϋκοτάρουμε τα Ελληνικά προϊόντα» λένε οι Τσάμηδες !

«Η Ελλάδα δεν έχει καμία θέση στην Ευρώπη 21ου αιώνα. Nα δώσει εξηγήσεις για την παρεμπόδιση 150 Αλβανών να διέλθουν το μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς και να βρεθεί μια λύση, σ' αντίθετη περίπτωση θα μποϊκοτάρουμε κάθε ελληνικό προϊόν στην αλβανική αγορά», λέει το κόμμα των Τσάμηδων PDIU !



 
 
 
Έντονη ήταν η αντίδραση του κόμματος των Τσάμηδων PDIU για την παρεμπόδιση 150 Αλβανών να διέλθουν το μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς για απαράδεκτους λόγους, όπως λένε! «Η επιστροφή Αλβανών πολιτών στα σύνορα είναι μια πρωτόγονη εκδίκηση από την Ελλάδα, η οποία δεν έχει καμία θέση στην Ευρώπη 21ου αιώνα. Το περιστατικό αυτό δείχνει κατά βάση την υποκρισία των Ελλήνων πολιτικών, οι οποίοι μόλις πριν από λίγο καιρό είχαν υποσχεθεί ότι δεν θα υπήρχαν επιστροφές στα σύνορα. Αυτό το είδος βυζαντινής πολιτικής ζημία δεν κάνει στους Αλβανούς, αλλά στην ίδια την Ελλάδα, καθώς δείχνει στα μάτια όλου του πολιτισμένου κόσμου την απάνθρωπη συμπεριφορά των ελληνικών αρχών», τονίζει το κόμμα των τσάμηδων σε σχετική ανακοίνωση τύπου, σύμφωνα με την aftonomi.gr.

Το PDIU προχωρά ένα βήμα πιο πέρα καλώντας «το υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας να ζητήσει διευκρινίσεις από την Ελλάδα για το περιστατικό αυτό και να καταστήσει σαφές ότι η Αλβανία δεν θα δεχθεί σε καμία περίπτωση άλλη υπονόμευση των πολιτών της». «Αν δεν υπάρξει μια θεσμική λύση, το PDIU θα ενταχθεί στην πρωτοβουλία της Λέσχης των Νέων Πατριωτών για να μποϊκοτάρουν κάθε ελληνικό προϊόν στην αλβανική αγορά, πρωτοβουλία για την οποία είμαστε σίγουροι πως θα βρει τη μαζική υποστήριξη των συμπατριωτών μας», καταλήγει η ανακοίνωση του PDIU. Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως για το συγκεκριμένο συμβάν αντέδρασε και η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία με σχεδόν παρόμοια ανακοίνωση. Aftonomi.gr

 
 
 
eglimatikotita