Γέμισαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής Βορείων Προαστίων στην ομιλία της Ελένης Ζαρούλια

Πλήθος εθνικιστών βρεθήκαν χθες το βράδυ στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Βορείων Προαστίων, αποδεικνύοντας ότι οποιοδήποτε γραφείο είναι πια αδύνατον να περιβάλλει την δυναμική που έχει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής.
Η Βουλευτής Β' Αθηνών της Χρυσής Αυγής από βήματος απέδειξε σε όλους τους παρευρισκομένους, με την βοήθεια παλαιών φύλλων της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή», ότι η «καραμέλα» που «πιπιλάνε» συνεχώς τα αργυρώνητα ΜΜΕ περί «μονοθεματικότητας» της Χρυσής Αυγής είναι μια ξεκάθαρη ψευδολογία. 
Μια ψευδολογία που ως σκοπό της έχει την στήριξη του καθεστώτος του μνημονίου και των σκανδάλων από τον μοναδικό του εχθρό την Χρυσή Αυγή...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ>>>
 





Εμφανίστηκαν εξώφυλλα και άρθρα της εφημερίδος μας από το 1993, τα οποία αναφέρονται σε όλα τα θέματα που αφορούσαν τον Ελληνικό Λαό, αποδεικνύοντας ότι η Χρυσή Αυγή ως Κίνημα με Ιδεολογία έχει απάντηση και θέση για όλα τα ζητήματα που προέκυψαν στο παρελθόν, όπως και για αυτά που προκύπτου σήμερα ή θα προκύψουν στο μέλλον.
Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος με τον πύρινο λόγο του ξεσήκωσε τους παριστάμενους Συναγωνιστές. Ανέλυσε τα τελευταία τεκταινόμενα που έχουν σχέση με την Χρυσή Αυγή, τονίζοντας πως αποτελούμε ένα Κίνημα με Ιδεολογία, το οποίο δεν πρόκειται να αλλάξει σε πείσμα όλων των καθεστωτικών δυνάμεων που θέλουν να το ελέγξουν. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι «σημαία ευκαιρίας», αλλά επάλξεις μάχης για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Η εκδήλωση έληξε με τους Συναγωνιστές όρθιους να ψέλνουν τον Εθνικό Ύμνο, τον Ύμνο προς την Ελευθερία του Εθνικού Ποιητή Διονυσίου Σολωμού, το οποίο είναι πιο επίκαιρο από ποτέ σε μια Ελλάδα που βρίσκεται υπό την κατοχή λαθρομεταναστών, τραπεζιτών, τροϊκανών και ντόπιων εντολοδόχων.