Ανέχεια κι υπογεννητικότητα ροκανίζουν τα θεμέλια της Πατρίδας


H Ελλάς στα 100 δισ. ευρώ ΑΕΠ με πληθυσμό κάτω των 10 εκατ. και οι Τούρκοι στο 1 τρισ. ευρώ ΑΕΠ και 100 εκατ. πληθυσμό;
Δεν μπορούμε παρά όλοι μας σύσσωμοι να προβληματιζόμαστε σφόδρα με την απίστευτα γοργή συρρίκνωση της οικονομίας μας και του ΑΕΠ της χώρας ήδη από φέτος σε επίπεδα των ετών ...




2004-2003. Πήγαμε λοιπόν πλέον σε νούμερα πρωτόγνωρα για μια χώρα που έχει διανύσει πάνω από μια δεκαετία στο ευρώ. Έχουμε απολέσει περί τα 50 δισ. από το ΑΕΠ μας από όταν εξελέγη ο ΓΑΠ και η πτώση αυτή συνεχίζεται ακάθεκτη. Πολύ φοβούμαι, ότι στο τέλος του έργου που απεργάζονται θα έχουμε μείνει με έναν γερασμένο πληθυσμό κάτω των 10 εκατ. στην χώρα μας και ένα ΑΕΠ λίγο πάνω από τα 100 δισ., όταν οι Τούρκοι πάνε ολοταχώς για ΑΕΠ της τάξης του 1 τρισ. ευρώ και πληθυσμό κοντά στα 100 εκατ. Θα έχουμε βέβαια και 7 εκατ. λαθραίους και μάλιστα σπιτωμένους όπως σχεδιάζουν από κοινού ΓΑΠ και συνέταιρος Σόρρος!
Έτσι σχεδιάζουν...
Καιρός λοιπόν τα ζευγάρια Ελλήνων να παντρεύονται πιο νέα.
Καιρός να κάνουμε και πάλι 4, 5 και έξι παιδιά όπως και οι παππούδες μας. Όλα τα Ελληνόπουλα θα ζήσουν και θα ευτυχήσουν έστω και με λιγότερα, έστω και με πολύ λιγότερα. Καιρός να δημιουργήσουμε μια νέα γενιά Ελλήνων, πιο πολυάριθμη από οποιαδήποτε άλλη του παρελθόντος. Μια γενιά που θα αναζωογονήσει όλο μας το έθνος και θα προσφέρει μια νέα, πρωτόγνωρη, ανυπέρβλητη δυναμική στην καταρρακωμένη οικονομία μας, βγάζοντάς την από τον φαύλο κύκλο στον οποίο την έχουν σκοπίμως ρίξει. Όσο θα γερνάμε ως πληθυσμός, οι πιθανότητες ανατροπής θα ελαχιστοποιούνται. Καιρός όλοι μας να ενεργοποιηθούμε τώρα. Το πατριωτικό μας καθήκον το επιβάλει!

Οικονομικός Παρατηρητής