Και Μετά, Τι ;

 
Τα μέτρα ψηφίστηκαν. Εκατόν πενήντα τρεις επίορκοι βουλευτές , νέοι Νενέκοι, ψήφισαν «Ναι». 
Και χειροκρότησαν χωρίς καμία ντροπή κατά την εκφώνηση του αποτελέσματος. 
Η νομοθετική εξουσία για την οποίαν υποτίθεται εκλέχτηκαν αυτοί οι αντιπρόσωποι του Εθνους, μεταμορφώθηκε χθες το βράδυ σε εκτελεστική. Με την έννοια όμως του εκτελεστικού αποσπάσματος, της εκτέλεσης των εντολών των εχθρών του ελληνικού λαού, των διεθνών τοκογλύφων και των δυτικών πρεσβειών.
Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θα πρέπει να χαρακτηριστούν ως προδότες και δοσίλογοι. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ως προδότες και δοσίλογοι. 
Τίθεται το ερώτημα...
 
 
 
 
Ολοκλήρωσαν την αποστολή τους και τον βρώμικο ρόλο τους ; Όλα δείχνουν πως όχι. 
Σειρά τώρα έχει η εξωτερική πολιτική, το ολικό ξεπούλημα. 
Δεν το έχουν κρύψει άλλωστε. 
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης ο Υπουργός των Εξωτερικών είπε ξεκάθαρα ότι παραδίδουμε το όνομα Μακεδονία στο κρατικό μόρφωμα των Σκοπίων με γεωγραφικό προσδιορισμό. 
Τελείωσαν λοιπόν για την ώρα με την οικονομία, θα πιάσουν τώρα στα χέρια τους και την Μακεδονία. 
Ο πρώην «μακεδονομάχος» και «πατριώτης» της χαζοχαρούμενης Δεξιάς και παθολογικά ψεύτης Αντώνης Σαμαράς έχει δηλώσει πρόσφατα «Τα μέτρα θα τα περάσω και ας πέσω». 
Θα εφαρμόσει και στο θέμα του ονόματος της Μακεδονίας μας την ίδια τακτική; 

Οι τελευταίοι ελάχιστοι οπαδοί που έχουν απομείνει στην πρώην μεγάλη παράταξη πρέπει να ξυπνήσουν και να καταλάβουν ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι αδίστακτοι. Δεν κάνουν πολιτική. Εντολές εκτελούν και η κυβέρνησή τους δεν θυμίζει κυβέρνηση ανεξαρτήτου κράτους αλλά παραπέμπει σε συμμορία του Σικάγο του Μεσοπολέμου.