Αμαλιάδα: Τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής προκαλούν πονοκέφαλο στην αστυνομία


Πηγή: ilialive
Τα γραφεία της εγκαινιάζει την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 12.30 το μεσημέρι η Χρυσή Αυγή και το γεγονός αυτό ήδη προκαλεί «πονοκέφαλο» στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.



Με δεδομένο τα επεισόδια που έχουν προκληθεί σε όλες τις άλλες πόλεις τις Ελλάδας σε ανάλογες εκδηλώσεις και ιδιαίτερα τελευταία στο Αγρίνιο και την Κρήτη, οι Αρχές προετοιμάζονται Προετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν πιθανές αντιφασιστικές πορείες και παρουσίες κυρίως από τον αριστερό χώρο, καθώς στην Ηλεία ήδη έχουν υπάρξει περιστατικά και σε πιο “light” καταστάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα εγκαίνια θα παραστεί ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Παναγιώταρος, ενώ πηγές λένε πως δεν αποκλείεται να παραστεί στην εκδήλωση και ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Τα γραφεία του κόμματος στην Αμαλιάδα βρίσκονται κοντά στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο σε κεντρικό σημείο της πόλης και ήδη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας προετοιμάζονται με λήψη μέτρων τάξης για την εκδήλωση.

Τα όσα έχουν συμβεί σε πολλές πόλεις της Ελλάδας σε ανάλογες εκδηλώσεις δεν αφήνουν περιθώρια «χαλαρότητας» στις Αρχές, που φοβούνται πως και στην Αμαλιάδα θα υπάρξουν αντιδράσεις.