Ο "επενδυτής" Τζορτζ Σόρος ανοίγει παράρτημα του "κοινωφελούς" ιδρύματός του (ΜΚΟ) στην Ελλάδα - Αφορά "ευπαθείς ομάδες" και λαθρομετανάστες !


Έρχεται να ενισχύσει τα ορφανά των ανθελληνικών ΜΚΟ ο Τζώρτζ Σόρος. Ο Τζορτζ Σόρος άλλαξε και σκέπτεται να ιδρύσει παράρτημα του κοινωφελούς ιδρύματός του στην Ελλάδα. ...





Κάποια λαμόγια (δημοσιογράφοι και επαγγελματίες υπερευαίσθητοι) που τους κόπηκαν οι κρατικές και "κάτω από το τραπέζι" ενισχύσεις για να συνεχίσουν το ανθελληνικό έργο τους...τον βλέπουν σαν μάνα εξ ουρανού.Θα φάνε πάλι με χρυσά κουτάλια πάλι.

Τώρα ο "επενδυτής" θα συνεχίσει εντός των συνόρων το σχέδιο αποσταθεροποίησης και διαμελισμού της Ελλάδος. Πρώτος του στόχος η Θράκη και έπειτα η Ήπειρος.

Πρόσφατα ο Τζορτζ Σόρος δήλωσε ότι η Ελλάδα βιώνει ανθρωπιστική κρίση και θέλει να μας βοηθήσει. Ετσι, σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό των Νέων, έστειλε στην Αθήνα τον άνθρωπό του, τον Καταλανό Τζορντί Βακέρ για να κάνει τις πρώτες επαφές.

Στην Ελλάδα ο διεθνής επενδυτής θέλει να ρίξει το βάρος του σε ευπαθείς ομάδες,και σε μετανάστες.Βάζουν μέσα και τους άστεγους,αλλά η συγκεκριμένη ΜΚΟ πιστεύω ακράδαντα ότι έχει στόχο να φτιάξει ένα "άτακτο στρατό" για πολύ κοντινή μελλοντική χρήση.. Ο άνθρωπος αυτός είναι αδίστακτος και για αυτό είναι Νο1 καταζητούμενος από την Ρωσία.

Οι άνθρωποι του Σόρος δεν έχουν ακόμη αποφασίσει αν θα εγκατασταθούν στην Αθήνα ή αν θα εργαστούν από τη Βαρκελώνη για το "καλό μας"..



eglimatikotita