Ο αποτυχημένος εκδότης θα κάνει Χριστούγεννα στο Άσπεν με 11.000 ευρώ τη βραδιά !

Αυτοδημιούργητο; Δε το λες. Μαλαγάνα και παραμυθά μεγάλο; Τον λες ..τον λες. Έφερε και καλά στην Ελλάδα επανάσταση με τα περιοδικά του. Κόλλησε παράλληλα με τους.... επιχειρηματίες και στη γενιά των πάλαι ποτέ ισχυρών Πασόκων και όλα ...
 
 
 
εξελίχτηκαν στη ζωή του ονειρικά.
Μέσα σε μια φούσκα βεβαίως η όποια και έσκασε πριν λίγο καιρό. Τα καντήλια και οι εντάσεις, η επιρροή και η κατεύθυνση μετεξελίχθηκαν σε παρακάλια και γλειψίματα. Έτσι συμβαίνει συνήθως στην Ελλάδα. Αυτός ίσως είναι και ένας απο τους λόγους που πάμε κατά διαόλου.
Όπως και να χει. Δεν είναι να χτυπάς κάποιον όταν είναι στα κάτω του, όταν όμως αυτός ο τύπος έχει καμιά 600 εργαζόμενους απλήρωτους και άλλους τόσους εξωτερικούς συνεργάτες και προμηθευτές, το παίζει χαμένος και κυκλοφορεί με πανάκριβες μηχανές και μπάτσο να τον φυλάει-άραγε απο τί-και τα Χριστούγεννα έχει κλείσει να πάει σε χιονοδρομικό του Άσπεν στο Κολοράντο στην Αμερική σε σουίτα με τιμολόγιο 11 χιλιάρικα τη βραδιά, τότε κάτι δεν πάει καλά
Πηγή: nasosblog
Σχόλιο taxalia 1) Για να τα γράφει αυτά ο Νάσος Γουμενίδης, κάτι θα ξέρει. Φωτογραφίζει -κατά την άποψή μας- τον Πέτρο Κωστόπουλο.
Σχόλιο taxalia 2) Αποτυχημένος δεν είναι ο Κωστόπουλος (αν εννοεί αυτόν), αλλά το ελληνικό δημόσιο, το οποίο είναι συνεχώς θύμα επώνυμων φοροφυγάδων, που δεν βρίσκουν τα λεφτά να πληρώσουν τον Φ.Μ.Υ., βρίσκουν όμως εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για σκι.
 
 
taxalia.blogspot.com