Απίστευτη γκάφα του κοινοτικού επιτρόπου Στέφαν Φουλέ

Και το "παρδαλό κατσίκι" γέλασε στις Βρυξέλλες και όχι μόνο με την απίστευτη γκάφα που διέπραξε, σε βάρος της χώρας μας, ο κοινοτικός επίτροπος αρμόδιος για θέματα διεύρυνσης Στέφαν Φουλέ.
Ο συγκεκριμένος κύριος ανέβασε στην προσωπική σελίδα του twitter καταγγελία φιλοσκοπιανών κύκλων ότι ''Αιγαιώτης Μακεδόνας'' ονόματι ''Μακεντόνσκι'' (;) εδάρη άγρια από μέλη της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη και από τα τραύματα που του προκλήθηκαν... υπέκυψε. 
Ούτε στοιχεία πως έγινε το ''έγκλημα'' ούτε αν υπήρξαν συλλήψεις, ούτε καν ποιός είναι τελικά ο νεκρός ''Μακεντόνσκι''. (Δείτε το θέμα Γελοία προβοκάτσια των Σκοπιανών, εις βάρος της Ελλάδας και της "Χρυσής Αυγής" - Υποτιθέμενη δολοφονίας "Σλαβομακεδόνα", από υποτιθέμενους δράστες μέλη της "Χρυσής Αυγής" )...




Έτσι αόριστα, ο κ. Φουλέ υιοθέτησε για ποιούς λόγους άραγε (;) ένα ακόμη παραμυθάκι των Σκοπίων, υπηρετώντας την προπαγάνδα τους. 
Η υπόθεση αυτή θυμίζει τη δολοφονία πρίν από περίπου δυο μήνες του Μαροκινού ληστή (όπως αποδείχθηκε τελικά) για την οποία κατηγορήθηκε η Χρυσή Αυγή.
Όλοι τότε πρόστρεξαν να καταδικάσουν το ρατσιστικό έγκλημα και να γράψουν διάφορες μπούρδες, αλλά κατάπιαν τη γλώσσα τους όταν έμαθαν ότι το έγκλημα το διέπραξε αλλοδαπός, όταν ο νεκρός πήγε να ληστέψει την κοπέλα του. Είπαμε, οι καιροί είναι περίεργοι, αλλά και τα ψέματα έχουν... κοντή ουρά!


Αδέσμευτος Τύπος