Καταγγέλουν τον Σπύρο Γεωργιάδη για προβοκάτορα

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhblFs5zfDzWqfqK9JaUVximq8Yo37kKrzPB7Pf94URhOkT9z3wk0BRsm_FW-JVtD9Gei7oDkasUr_eFU-BxCHSclzp6wBu8FlEGfMmC22MoekN-UNu3R2X7gkc5cfa2_hj1CF1KAft5ACl/s1600/adonis-georgiadis-opsi.gif
Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου της Ελληνικής Χαλυβουργίας καταγγέλει τον Σπύρο Γεωργιάδη πως προσπαθεί με την παρουσία του στην πύλη του εργοστασίου να δημιουργήσει προβοκάτσια.
Αναλυτικά:..


"Το Δ.Σ. του Σωματείου της Ελληνικής Χαλυβουργίας καταγγέλλει τον Βουλευτή της Ν.Δ., ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ που ως καθοδηγητής του απεργοσπαστικού μηχανισμού που έχει δημιουργήσει ο ΜΑΝΕΣΗΣ προσπαθεί με την παρουσία του στην πύλη του εργοστασίου να δημιουργήσει προβοκάτσια.
Τώρα που η εξέλιξη του αγώνα μας βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση που το Δ.Σ. και οι απεργοί χαλυβουργοί προσπαθούν με τις προτάσεις τους να δοθεί λύση στο πρόβλημα.
Τώρα που οι συζητήσεις με το Υπουργείο Εργασίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο απεργοσπαστικός μηχανισμός και οι καθοδηγητές τους δεν θέλουν να βρεθεί λύση.
Θέλουν με τέτοιες προβοκατόρικες ενέργειες να λερώσουν τον ηρωικό αγώνα των χαλυβουργών που εδώ και 9 μήνες παλεύουν για τα δικαιώματά τους για να ξαναγυρίσουν στην δουλειά οι 120 απολυμένοι συνάδελφοι μας.
Φαίνεται καθαρά σήμερα ποιος δεν θέλει να δοθεί λύση στο πρόβλημα, ποιος είναι με το συμφέρον των εργαζομένων και ποιος είναι με το συμφέρον του ΜΑΝΕΣΗ.
Καλούμε τους συναδέλφους μας να μην συνταχθούν με τον απεργοσπαστικό μηχανισμό του ΜΑΝΕΣΗ, να μην δεχτούν να γίνουν υποχείρια του προβοκάτορα Γεωργιάδη, Βουλευτή της Ν.Δ. που είναι αποφασισμένος να διασφαλίσει τα συμφέροντα του ΜΑΝΕΣΗ."
Το Δ.Σ.