ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ «ΦΑΣΙΣΤΑ»;

 
Τα’ χουν χάσει οι διάφοροι καθεστωτικοί μας (της σάπιας μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας») με την Χρυσή Αυγή και δεν μπορούν να βγάλουν άκρη. Το βασικό τους πρόβλημα -που παραμένει άλυτο- είναι με ποιον τρόπο να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών. Διαβάστε παρακάτω τον γρίφο που έχουν να λύσουν οι καθεστωτικοί, όπως εκφράστηκε με άρθρο υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Πώς να μιλήσεις με έναν φασίστα;», που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ΒΗΜagazino της 20ης Μαΐου: 
«Μαζί με τη γνωστή διαμάχη για τη δραχμή, είναι η ερώτηση των ημερών: πώς μιλάει κανείς σε έναν εκλεγμένο φασίστα; Ευγενικά; Μήπως,...
όμως, έτσι τον νομιμοποιείς; Μα, θα σου πουν, «είναι πονηρός σαν φίδι», θα ντυθεί διαφορετικά, θα βγάλει σβάστικα, θα βάλει πουκάμισο, θα γελάσει στην κάμερα με το δόντι να γυαλίζει, θα πει «ε, εντάξει μια σφαλιάρα ρίχνουμε πού και πού» θα κλείσει το μάτι και θα μπει στο σπίτι φοβισμένων νοικοκυραίων ως κάτι φυσιολογικό, ως προστάτης, ως σημείο των καιρών – αλλά κατά βάση σαν ένα καλό παιδί. Και πάνω από όλα, Έλληνας.
Θα τον αγνοήσεις; Θα του δώσεις δύναμη, θα τον ντύσεις με έναν αντισυστημικό μανδύα ψευτοεπανάστασης, θα τον κάνεις κυνηγημένο και άρα συμπαθή σε απελπισμένες μάζες. Θα τον αντικρούσεις με επιχειρήματα; Μα η βλακεία είναι ανίκητη, σε κάθε ήρεμη κουβέντα, μια αισχρή γενίκευση – ειδικά με όρους τηλεοπτικούς, μπορεί να αποδειχθεί αποτελεσματική σαν σιδηρογροθιά. Θα εκθέσεις την παράνοιά του; Κινδυνεύεις να τον κάνεις γοητευτικό με τη διεστραμμένη έννοια, σαν μια κλεφτή ματιά σε σκληρό πορνό».
Η απάντησή μας: Καταλαβαίνουμε το πρόβλημά σας. Όμως, αφήστε το. Μ’ όποιον τρόπο και να μας αντιμετωπίσετε, εσείς θα χάνετε κι εμείς θα κερδίζουμε. Γιατί εσείς εκπροσωπείτε το αμαρτωλό παρελθόν κι εμείς είμαστε το ελπιδοφόρο μέλλον!