"Να γιατί θα ψηφίσω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiCMdGUBOT-fxe73rbu2JsfZ_ynzDmJvPedqXnfzEFU8Gc3G-mrRLz8JoSsNsWl40jDWZC3Q-Bj6wMJX5xNDwMWhkPlX6eEAMEHwExo4ermS0p6kriNQ9I4atRcBMxPEBRFLtDuHg1CDGM/s1600/vouleytikes_ekloges_2012_pou_psifizw.jpg

Αναγνώστης επιχειρηματολογεί
Για περισσότερα από 35 χρόνια είμαι συντεταγμένος στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ παράταξη. Σε όλα αυτά τα χρόνια στήριξα ,είτε με ενθουσιασμό είτε με αντιρρήσεις, την Ν.Δ. Εξαιρέσεις μόνο οι ευρωεκλογές του 2009 όπου διαμαρτυρόμενος για την αναποτελεσματική, αλλά και άθλια πολιτική της Ν.Δ. για την λαθρομετανάστευση την καταψήφισα.
Για πολλά πολλά χρόνια κρατούσα αποστάσεις από την ενδοτική και φοβική πολιτική της επίσημης παράταξης έναντι της Αριστεράς. Τα ενοχικά μεταδιδακτορικά σύνδρομα, η πλήρης εγκατάλειψη του ιδεολογικού αγώνα ,οι περίεργες «μεσαιοχωρίτικες» ιδεοληψίες, μετέτρεψαν τον νικητή του εμφυλίου πολέμου (στρατιωτικά και ιδεολογικά) σε απόλυτο ιδεολογικό καρπαζοεισπράκτορα. Η φοβική και ενοχική Δεξιά απείχε σταδιακά...
από όλες τις πατριωτικές αξίες που την ξεχώριζαν από τις εθνοαποδομητικές απόψεις της Αριστεράς. Οι έννοιες της «πατρίδας» του «έθνους» ,της «εθνικής υπερηφάνιας» υποχώρησαν ,και αφαιρέθηκαν από το λεξιλόγιο. Ήταν φασίστας όποιος μιλούσε για πατρίδα, για θρησκεία ,για Αξίες για Παραδόσεις.
Οι «Ρεπούσιοι» συνωστισμοί κατέληξαν να είναι επίσημες θέσεις του ΥΠ.Παιδείας  της Ν.Δ. Οι Νεοδημοκράτες ψηφοφόροι αλλά και γενικότερα οι Έλληνες αστοί ,αποιδεολογικοποιημένοι ,έγιναν εύκολη λεία στα λαικιστικά συνθήματα της Αριστεράς. Έτσι μετά από δυόμισι χρόνια λανθασμένων χειρισμών ,άθλιων πολιτικών επιλογών και συνεχών πολιτικών αλμάτων φθάσαμε στο τραγικό αποτέλεσμα του ΜΑΙΟΥ.
Στον οικονομικό τομέα όπου πραγματικά η υπεροχή μας ,θα έπρεπε να είναι αδιαμφισβήτητη , υπέστημεν επίσης τρανή ήττα. Δεχτήκαμε τις κρατικιστικές δομές του κράτους ,τις συνδικαλιστικές εξαλλοσύνες και το αντιπαραγωγικό μοντέλο χωρίς σοβαρές αντιρρήσεις.
Έτσι φτάσαμε ΕΔΩ. Οικονομικό,πολιτικό ,κοινωνικό αδιέξοδο.
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ
Όντας για τόσα χρόνια πολιτικά σκεπτόμενος ,κατέληξα ότι οι ακραίες καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε χρειάζονται ακραίες λύσεις.
Εξηγούμαι:
Η Ν.Δ. είναι φθαρμένο προϊόν σε αποσύνθεση. Το πολιτικό προσωπικό της εν πολλοίς ,ακατάλληλο,δειφθαρμένο, ανεπάγγελτο ,ανίκανο για τις έκτακτες καταστάσεις που βιώνουμε. Δεν πείθομαι ότι ο Αρούλης, ο Μιλτιάδης ,ο Μάκης ,ο Αβραμό κλπ θα λύσουν το πρόβλημα.
Η Ν.Δ. ΠΡΕΠΕΙ να διαλυθεί,
Ποιος θα κυβερνήσει ;
Θα κυβερνήσει η αριστερά. Ήρθε η ώρα να αποδειχτεί εμπράκτως το ψέμμα.Οι ψηφοφόροι της θα περιμένουν υλοποίηση των απραγματοποίητων υποσχέσεων. Η αποδόμηση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ θα είναι ταχύτατη επειδή «λεφτά δεν υπάρχουν». Την ίδια στιγμή όμως πρέπει να υπάρχει μια εκ Δεξιών ισχυρή ακτιβιστική Δύναμη ικανή να ανακόψει τις έξαλλες φυλές των Συνιστωσών. Η δύναμη αυτή είναι Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Ψηφίζοντας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ευελπιστώ να επιτύχω τα κατωτέρω:
1. Να απομυθοποιήσω την αριστερά
2. Να δώσω την δύναμη σε μια νέα Πατριωτική δύναμη να εδραιωθεί στην βουλή και στο πεζοδρόμιο (όπου είμαι βέβαιος ότι θα χρειαστεί σαν ανάχωμα)
3. Θα βοηθήσω να γεννηθεί από τις στάχτες της μια νέα υγιής πατριωτική ΔΕΞΙΑ για να ηγηθεί στην ανασυγκρότηση του τόπου στηριγμένη στον πατριωτισμό,την επιχειρηματικότητα και την εργατικότητα των Ελλήνων.

Dados