ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Δελτίο τύπου Περιφερειακής Διοίκησης Β. Ελλάδος

 
Η Περιφερειακή Διοίκηση Β. Ελλάδος και η Τ.Ο. Θεσσαλονίκης ευχαριστούν θερμά όλους τους απροσκύνητους Έλληνες που τίμησαν με την ψήφο τους τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, δίνοντας έτσι για πρώτη φορά στους αληθινούς εθνικιστές τη δυνατότητα να εισέλθουν στη βουλή και να εκπροσωπήσουν την μέχρι τώρα φιμωμένη φωνή των Ελλήνων. Η τελική καταμέτρηση και το πανελλαδικό ποσοστό του 7% αποσπάστηκε εν μέσω μιας προεκλογικής περιόδου όπου οι υβριστές και οι λασπολόγοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, διαδίδοντας ένα σωρό ψεύδη κι ανακρίβειες εις βάρος του Κινήματος και των στελεχών του. Θεωρούμε λοιπόν ότι η πρέπουσα απάντηση δόθηκε από τους ίδιους τους ψηφοφόρους, που γύρισαν την πλάτη τους στους επαγγελματίες συκοφάντες και από την ίδια τη Χρυσή Αυγή, που αμέσως μετά τα αποτελέσματα των εκλογών κατήγγειλε -επωνύμως- τους κύκλους αυτούς.
Εις ότι αφορά την Μακεδονία τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ήταν παραπάνω από ενθαρρυντικά, με την Α’, Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης και τον νομό Σερρών να εκλέγουν από μία έδρα αντιστοίχως, γεγονός αναμενόμενο, σύμφωνα με την εικόνα που αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια των αμέτρητων δραστηριοτήτων μας στις εν λόγω περιοχές. 
Ξεκαθαρίζουμε ότι ο αγώνας αυτός που κρίνεται νικηφόρος, θα συνεχίσει αμείωτος, καθώς η 6η Μαΐου δεν ήταν παρά μία ακόμη μάχη κι όχι το τέλος του πολέμου. Η πορεία του Κινήματος θα συνεχιστεί ακάθεκτη, τιμώντας έτσι την ψήφο των Ελλήνων που συντάσσονται δίπλα μας για να ξαναγίνει η Ελλάδα ελληνική!