Μιχάλης Αρβανίτης: «Ο Ελληνικός Λαός έχει ήδη απορρίψει την προδοτική κυβέρνηση» - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης τοποθετήθηκε στην Βουλή σχετικά με την πρόταση του Σαμαρά για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η κυβέρνηση ζητά ψήφο εμπιστοσύνης από την κυβερνητική ...


πλειοψηφία και όχι από τον λαό, όπως θα όφειλε. Αψηφά, επίσης, το γεγονός ότι ο ελληνικός λαός έχει ήδη απορρίψει την κυβέρνηση.
Ο Σαμαράς εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, λέγοντας ψέμματα πως θα ανακηρύξει την ΑΟΖ, δεν θα συνεχιστούν οι απολύσεις, δεν θα μειωθούν συντάξεις και μισθοί. Αντίθετα, οι αυτοκτονίες, η ανεργία, η εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών και ο εκπατρισμός συνεχίζονται. Πρόκειται για μια κυβέρνηση που καταπάτησε την λαϊκή κυριαρχία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις βασικές διατάξεις του Συντάγματος.
Εξανάγκασε δικαστές να παραβούν τον όρκο τον οποίον έδωσαν και με πράξεις και παραλείψεις να ασελγήσουν όχι μόνο πάνω στους νόμους, αλλά και στο ίδιο το ιδεώδες της Δικαιοσύνης. Εξεμαύλισε αριθμό δικαστών, τους μετέτρεψε σε δικαιοκτόνους, γιατί τους προκάλεσε φόβο. Έβαλε το παρακράτος της να δολοφονήσουν δυο παλικάρια της Χρυσής Αυγής, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο.
Η Πιπιλή στο Στρασβούργο είπε και ομολόγησε ότι η εξουσία, αυτή η «περήφανη» κυβέρνηση έκλεισε στη φυλακή τη Χρυσή Αυγή. Κατήργησε την διάκριση των εξουσιών, φυλάκισε, φίμωσε και περιόρισε κατ’ οίκον Βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου.
Αυτή είναι η κυβέρνηση που συνεχίζει να εξαπατά τον Έλληνα πολίτη υπακούοντας πιστά στους ξένους εντολείς της.