Μεγαλοεκδότες και καναλάρχες «ψήνουν» την μεγάλη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ


Νέα πολιτική παρέμβαση επιχειρεί ο ολιγάρχης Αλαφούζος -μέσω του κυρίου άρθρου της «Καθημερινής» - υπέρ της… «συναίνεσης»:


«Συναίνεση
Το διεθνές περιβάλλον είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και απρόβλεπτο. Η Ευρώπη εισέρχεται σε μια νέα περίοδο κρίσης. Θα ήταν μεγάλο λάθος, αυτή την ώρα, να μπει και η Ελλάδα σε μια μακρά περιπέτεια έπειτα από ένα πολιτικό «ατύχημα» με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Υπεύθυνοι πολιτικοί έχουν προτείνει την εξεύρεση μιας συναινετικής λύσης για την Προεδρία και τον καθορισμό οριστικής ημερομηνίας για τη διεξαγωγή των επόμενων εκλογών. Άλλοι προτείνουν την όσο το δυνατόν γρηγορότερη ανάδειξη νέου Προέδρου. Γεγονός είναι ότι η χώρα, με τους βουλευτές πρώτους, κατρακυλάει σε μια οιονεί προεκλογική περίοδο που θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα. Η συναίνεση είναι ο μόνος δρόμος. Πρέπει να μπουν στην άκρη κομματικοί εγωισμοί και συμφέροντα και να δούμε για μια φορά τι συμφέρει τον τόπο μας».
Τι εννοεί ο ολιγάρχης «ποιητής»; Φυσικά, τη «μεγάλη συγκυβέρνηση ιστορικού συμβιβασμού», της νουδούλας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η οποία -όπως φαίνεται- είναι αναπόφευκτη, γιατί εφόσον την προπαγανδίζουν οι ολιγάρχες, σημαίνει ότι την απαιτούν τα μεγάλα αφεντικά της παγκόσμιας διακυβέρνησης!


Εθνικισμός.net