Σύριζα, τα καλύτερα φερέφωνα του State Department: Να φτιάξουμε ειδικά περάσματα για την ασφαλή εισβολή των λαθρομεταναστών!


Γράφει ο Αντίοχος
Με την ευκαιρία της «επίσκεψης» (στην πραγματικότητα της επιθεώρησης…) της διαβόητης ασχημομούρας νεοταξίτισας επιτρόπου της διαβολικής Ε.Ε. για τις Εσωτερικές Υποθέσεις και τη Μετανάστευση, Σεσίλια Μάλστρομ, οι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν την ευκαιρία ...

να της θέσουν τις θέσεις του συνονθυλεύματός τους για τη λαθρομετανάστευση, προκειμένου να κάνει θετική εισήγηση γι’ αυτούς στα μεγάλα αφεντικά.
Πιο συγκεκριμένα, οι αισχροί νεοταξίτες του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν να ανοίξουμε «διαύλους εισόδου» (ειδικά περάσματα) για να μπαίνουν ανεμπόδιστα στην Ελλάδα τα εκατομμύρια των προσφύγων από Συρία και Ιράκ, και να γίνουν τα λεγόμενα «κέντρα κράτησης» (που δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό…) «ανοικτά κέντρα υποδοχής», δηλαδή ξενοδοχεία φαγητού, ύπνου και… νομιμοποίησης για τους λαθρομετανάστες!!! Ιδού τα διαπιστευτήριά τους προς την Νέα Τάξη-Παγκοσμιοποίηση: 
«Η ελληνική κυβέρνηση ευθυγραμμίζεται και πλειοδοτεί σε ό,τι αφορά την πολιτική της Ευρώπης- Φρούριο που εφαρμόζει η Ευρωπαϊκή Ένωση ήδη πριν από την κρίση». Απαιτείται η διεθνής συνεργασία, στη βάση μιας ριζικά διαφορετικής πολιτικής για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Ειδικότερα, χρειάζεται η δημιουργία διαύλων εισόδου για τους πρόσφυγες από εμπόλεμες περιοχές, όπως η Συρία και το Ιράκ, η κατάργηση των κέντρων κράτησης και η αντικατάστασή τους από ανοικτά κέντρα υποδοχής με υπηρεσίες καταγραφής, διαμονής και παροχής υπηρεσιών υγείας, η ενίσχυση των υπηρεσιών ασύλου με πόρους και προσωπικό και μια διαδικασία νομικής τακτοποίησης των μεταναστών».

(ΥΓ): Και μετά μου λέτε γιατί γράφω πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η… χαρά του State Department… Και σας ερωτώ: που θα βρουν καλύτερους προδότες από δαύτους;


Εθνικισμός.net