ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΘΑΜΩΝΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ Ο MISTER TSIPRAS

 
Γράφει ο Αντίοχος
Εξαιρετικά αβανταδόρικο «ρεπορτάζ» για την… ευρωπαϊκή μετάλλαξη του misterTsipra, στο «Βήμα της Κυριακής» (το οποίο –διόλου τυχαία- φέρει την υπογραφή του διευθυντή του, Α. Καρακούση…), αναφέρεται και στις βίζιτες του αμερικανοκομμουνιστή misterστις ξένες πρεσβείες, που έχουν πυκνώσει τελευταίως. Ιδού:


«Και όντως τα ραντεβού με τους ξένους πυκνώνουν, οι πρέσβεις ευρωπαϊκών χωρών τον συναντούν συχνά, ακούν τις απόψεις και τις λύσεις που προκρίνει για το χρέος και την ανάπτυξη της χώρας».
Ωστόσο, οι εξετάσεις υποταγής του misterTsipraστις ξένες πρεσβείες (όπου με τον όρο «πρεσβείες» εννοούνται βεβαίως η αμερικανική, η γερμανική και η ισραηλινή…) δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Έγραφε σχετικά –πάλι- το «Βήμα» στις 11 Νοεμβρίου του 2012:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί παραδοσιακά να μην είχε πολλές σχέσεις με τις πρεσβείες, αλλά η ανάδειξή του στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον καθιστά το «νέο brand name» στην ελληνική πολιτική σκηνή, με το οποίο οι διπλωμάτες θέλουν να «συσφίξουν» τις σχέσεις τους. Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έχει συναντηθεί το τελευταίο διάστημα με αρκετούς πρέσβεις, αφήνοντας μάλιστα πολύ καλές εντυπώσεις στους διπλωμάτες που κάνουν λόγο για έναν «έξυπνο και πνευματώδη πολιτικό».
Άρα, όπως λέει και το τραγούδι, «κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια»…

(ΥΓ): Άραγε, οι αγνοί ψηφοφόροι  του ΣΥΡΙΖΑ, οι μη μαρξιστές και τα πρώην πασοκόσκυλα του κερατά, αυτοί που τον ψηφίζουν νομίζοντας ότι θα… σκίσει το Μνημόνιο και θα ορθώσει το… ανάστημά του στους διεθνείς τοκογλύφους, γνωρίζουν για τα σούρτα- φέρτα του στις ξένες πρεσβείες; Πολύ αμφιβάλλω. Χρέος μας, λοιπόν, να τους πληροφορήσουμε απευθείας εμείς οι απλοί συναγωνιστές και να μην αφήνουμε τον θρασύτατο αμερικανοκομμουνιστάκο να αλωνίζει και να πουλάει φρούδες ελπίδες στον κοσμάκη!

ethnikismos.net