Ομολογία Χ.Κλίντον: Η κατάρριψη του Boeing είναι ευκαιρία για να χτυπηθεί η ρωσική οικονομία


Ομολογία-σοκ από την πρώην Αμερικανίδα ΥΠΕΞ Χίλαρι Κλίντον η οποία παρευρισκόμενη σε μια τηλεοπτική εκπομπή στην αμερικανική τηλεόραση είπε ότι η κατάρριψη του αεροπλάνου "είναι για την Ευρώπη η κατάλληλη ευκαιρία και συγκυρία για να ψάξει να βρει εναλλακτικές στη Gazprom και να πληγώσει τη ρωσική οικονομία και με αυτόν τον τρόπο και η Ευρώπη σε συνεργασία με εμάς (τις ΗΠΑ) να κάνει επιτέλους περισσότερα για να στηρίξει την κυβέρνηση Ποροσένκο." , ενώ συνέχισε ...

λέγοντας ότι "παρακολουθούνταν από νωρίτερα" και φυσικά εννοούσε το Κίεβο, το οποίο του έδωσε και το μοιραίο σχέδιο πτήσης.
Αποκάλυψε έτσι τον πραγματικό λόγο για τον οποίο το Κίεβο έστειλε σκόπιμα το αεροπλάνο να περάσει πάνω από τους ουρανούς της Νέας Ρωσίας και ενώ ήταν γνωστό ότι επρόκειτο για εμπόλεμη ζώνη. Ήδη από αυτό το γεγονός δεν υπήρχε χρεία άλλων μαρτύρων, τώρα η ίδια η Χ.Κλιντον παραδέχεται μέσα σε λίγες φράσεις τον πραγματικό λόγο κατάρριψης του αεροσκάφους και ξεσκεπάζει το σύστημα της Ουάσιγκτον που χωρίς κανένα στοιχείο έχει καταστήσει την Ρωσία με την βοήθεια των ελεγχόμενων ΜΜΕ (και των ελληνικών) στο  "μαύρο πρόβατο" του πλανήτη επειδή δεν κάθεται να "πεθάνει" όπως θα ήθελαν κάποιοι στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.
Η ίδια αποκαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό, ότι η Ουκρανία, άρα και η Δύση βιάστηκαν να κατηγορήσουν τους ρωσόφωνους, και ότι για να χτυπηθεί το αεροπλάνο σε αυτό το ύψος θα έπρεπε να έχει παρακολουθηθεί από νωρίτερα και να έχει σχεδιάσει από πριν την κατάρριψή του!
Άρα αυτό δεν θα μπορούσαν να το κάνουν οι ρωσόφωνοι, δεν διαθέτουν ραντάρ τέτοιας εμβέλειας, και δεν θα είχαν κανένα λόγο να το κάνουν. Ακόμα και μετεωρίτης να έπεφτε στην Ουκρανία, τα δυτικά ΜΜΕ θα έπειθαν τον κόσμο ότι ευθύνονται οι Ρώσοι και η...Ορθοδοξία. Συνεπώς το αεροπλάνο παρακολουθήθηκε από τακτικές ΕΔ και οι μόνες που θα είχανε κέρδος, ήταν οι ουκρανικές.
"Το πρώτο και βασικό ερώτημα είναι ποιος θα μπορούσε να το καταρρίψει; Ποιος είχε στην κατοχή του τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά και την κατάρτιση; Τα πολιτικά αεροσκάφη είναι μεγάλοι στόχοι αλλά μέχρι να φτάσει το αεροπλάνο σε εκείνο το σημείο της Ουκρανίας έχει ήδη πάρει πολύ μεγάλο ύψος και σημαίνει ότι κάποιος το έχει παρακολουθήσει από νωρίτερα και έχει σχεδιάσει από πριν την κατάρριψή του! Η ουκρανική κυβέρνηση βιάστηκε πολύ να κατηγορήσει τους ρωσόφωνους «αντάρτες» όπως τους αποκαλεί η ίδια. 
Αν όντως το έχουν καταρρίψει οι ρωσόφωνοι με εξοπλισμό που πήραν από τη Ρωσία αυτό πρέπει να αποδειχθεί μετά από έρευνα και με αδιάσειστα στοιχεία. Αν όμως αποδειχθεί τότε πρέπει η ίδια η Ευρώπη να αποφασίσει να λάβει δραστικά μέτρα σε τρεις τομείς: α) να εντείνει ακόμα αυστηρότερες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, β) θα είναι η κατάλληλη ευκαιρία και συγκυρία για να ψάξει να βρει εναλλακτικές στη Gazprom και να πληγώσει τη ρωσική οικονομία και με αυτόν τον τρόπο και γ) η Ευρώπη σε συνεργασία με εμάς (τις ΗΠΑ) να κάνει επιτέλους περισσότερα για να στηρίξει την κυβέρνηση Ποροσένκο."
Πρώτο το defencenet.gr σας είχε αποκαλύψει τα ουκρανικά παιχνίδια με τους χάρτες και τα σχέδια πτήσης, ώστε το μαλαισιανό μοιραίο αεροσκάφος να βρεθεί εν μέσω εμπόλεμης ζώνης.
Επειδή εύκολα από τον συρφετό των δηλώσεων ένα ανθρώπινο μυαλό παρασέρνεται και ξεχνά ποιος έχει την πρωταρχική και κύρια ευθύνη για την τραγωδία αυτή, υπενθυμίζουμε για μια ακόμα φορά ποιος έστειλε το αεροπλάνο στην Α.Ουκρανία: Το Κίεβο.
Το αποδεικνύουν αυτό τα σχέδια πτήσης των τελευταίων ημερών του συγκεκριμένου δρομολογίου της Malaysia Airlines. Όπως φαίνεται από τους αποκαλυπτικούς χάρτες, στις 14, 15 και 16 Ιουλίου τα αεροσκάφη περνούν νότια και δυτικά, αρκετά μίλια από τις πολεμικές συγκρούσεις μεταξύ του Ουκρανικού Στρατού και των δυνάμεων αυτοάμυνας της Νέας Ρωσίας.
Στις 17 ωστόσο, η μοιραία πτήση έγινε βόρεια και ανατολικά του συνηθισμένου. Κι αυτό γιατί το Κιέβο άλλαξε τον αεροδιάδρομο για την πτήση του Boeing 777 και το έστειλε πάνω από εμπόλεμη ζώνη. Πολύ βολική η κατάρριψη του αεροπλάνου για τους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς της Ουάσιγκτον σε αυτήν τη συγκεκριμένη περιοχή.


 defencenet.gr