Σαμαρά, πως πάει; Χαίρεσαι με την "έξοδο από την κρίση, την έξοδο στις αγορές και την τροχιά ανάπτυξης;"

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ… ΕΚΕΙ που είχαμε πλεόνασμα…
ΕΚΕΙ που είχαμε βγει στις αγορές (τις λαϊκές)…..
ΕΚΕΙ που είχαμε μπει σε…. «τροχιά ανάπτυξης»….
ΕΚΕΙ που θα ερχόταν «φοροελαφρυνσεις»….
ΕΚΕΙ που ΟΛΟΙ μας έδιναν συγχαρητήρια για τα επιτεύγματα μας….

ΕΚΕΙ που είχαμε ΣΧΕΔΟΝ βγει από την κρίση….
ΕΚΕΙ που ΟΛΟΙ και πρώτη η «κυβέρνηση» είχαν αναγνωρίσει τις θυσίες μας…..
ΕΚΕΙ ΚΑΙ … ΠΑΡΑΠΕΡΑ που λέγανε πολλές μ……ς για εσωτερική κατανάλωση και για να περάσει η ώρα, ήρθαν οι απ’ έξω, και μας τα έκαναν μαντάρα!
Έσκασε η πρώτη σφαλιάρα χορταστική χορταστική από τους τροικανούς με τίτλο «αφήστε τα περί ελαφρύνσεων γιατί δεν σας παίρνει», και της μιας σφαλιάρας, ΜΥΡΙΕΣ έπονται που θα έλεγαν και οι ειδικοί. Και σαν να μην έφτανε η «φαγούρα» με τους νέους υπουργούς, σα να μην έφτανε που παρόλα τα «εκκαθαριστικά» και όλα όσα υπολόγιζαν να εισπράξουν (και είχαν ετοιμάσει και σεντούκια οι δικοί μας) – που δεν θα πάρουν ούτε το 1/10 – ήρθε μια πιο δυνατή, πιο χορταστική σφαλιάρα να αποτελειώσει τις όποιες κυβερνητικές εξαγγελίες, τα όποια σχέδια, τις όποιες ελπίδες (παρόλο που λένε πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία στη χώρα μας της έχουμε κάνει τα τρίχρονα).
«Στην πρώτη θέση παγκοσμίως τοποθετεί την Ελλάδα στον πίνακα επικινδυνότητας για χρεοκοπία η BlackRock, η εταιρεία που πραγματοποίησε πριν λίγους μήνες τα stress tests στις ελληνικές… τράπεζες.
Τι έγινε ρε παιδια;
Βουίζουν και τα δικά σας αυτιά από τις σφαλιάρες; Λογικό είναι. Για κοίτα πως αλλάζουν τα πράματα, πως έρχονται τα πάνω κάτω από τη μια στιγμή στην άλλη, δηλαδή, όχι ακριβώς και από τη μια στιγμή…. Δεν νομίζω να υπάρχουν τόσο αφελείς που να πίστεψαν όλα όσα ακουγόταν από τους κυβερνητικούς όσο και από τους Ευρωπαίους “ότι πάμε πολύ καλά”, και άλλες σαχλαμάρες (για να μην το πω αλλιώς). Αλλά γιατί να μην το πιστέψω;
Αφού στις εκλογές, είχαμε μια από τα ίδια, τους ίδιους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ αφήσαμε στο τιμόνι της χώρας, έτσι, για να σιγουρέψουμε πως στην επόμενη «στροφή» θα μας πετάξουν στο γκρεμό.
Και μας πέταξαν.
Δεν το πήρατε χαμπάρι;
ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ όχι απλά έχουμε πτωχεύσει, μας πήρε ο οξαποδώ. Μένει τώρα να γίνει και επίσημο, να σταματήσουμε να «ψυχορραγούμε», να…. «τινάξουμε τα πέταλα» όπως λέει και ο λαός. ΕΜΕΙΣ που λέμε όλα αυτά τα γνωμικά, να που ήρθε η ώρα να τα ζήσουμε LIVE.
Ας προσέχαμε, γιατί ΕΜΕΙΣ φταίμε πρώτοι..