ΤΟ ΚΚΕ, Ο ΓΡΑΜΜΟΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ

Γράφει ο Αντίοχος
Την ίδια ώρα που βρωμερά καθεστωτικά παπαγαλάκια κατηγορούν την Χρυσή Αυγή για τη δημιουργία «εμφυλιοπολεμικού κλίματος», οι προστατευόμενοι του σάπιου καθεστώτος κουκουέδες κάνουν γιορτές μίσους στο Γράμμο, δικαιώνοντας τη γνωστή ρήση «ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος»:


«Γράμμος: Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους μαχητές και τις μαχήτριες του ΔΣΕ
Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους μαχητές και τις μαχήτριες του ΔΣΕ διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής 13 Ιούλη η Οργάνωση Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
Μέλη και φίλοι του ΚΚΕ συμμετείχαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Σπανούρα (Χάρο) Κοτύλης στο Γράμμο.
Μίλησε ο Γιάννης Βήττας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.
Μετά την εκδήλωση διοργανώθηκε λαϊκό γλέντι στο χωριό Κοτύλη».
(ΥΓ): Θα λέγαμε ότι… κάτι ψάχνουν οι κουκουέδες (μια επανάληψη της ιστορίας ίσως…), αλλά αυτό είναι αδύνατον να συμβεί. Διότι, δεν είναι ποτέ δυνατόν βεβαίως να ξεσηκωθούν ποτέ κατά του υπάρχοντος συστήματος, του οποίου είναι «προστατευόμενο μέλος». Κι όταν θα ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, θα προτιμήσουν χίλιες φορές να… αυτοεξοριστούν στα Παρίσια και τα Λονδίνα (όπως έκαναν –όσοι από δαύτους πρόλαβαν- και κατά τη διάρκεια της επταετίας…), παρά να βγουν… στο κλαρί. Καθότι έχουν γίνει πλέον πολύ… καθωσπρέπει και καλοπερασάκηδες αστοί και δεν είναι τώρα για… ταλαιπωρίες!