ΥΠΟΘΕΣΗ «ΔΙΑΣΠΑΣΗ» ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΟΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ, ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ

Τα τελευταία δύο χρόνια πάμπολλα είναι τα δημοσιεύματα στις κίτρινες φυλλάδες της διαπλοκής, καθώς και στους τηλεοπτικούς σταθμούς περί δήθεν διασπάσεως και πνεύματος διχασμού, το οποίο υπάρχει στην Χρυσή Αυγή.
Δεν είναι η πρώτη φορά, που όχι μόνο κυκλοφορούν αυτά τα σενάρια τα οποία δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα, αλλά πρέπει να ενημερώσουμε τους αγωνιστές και τους φίλους της...

Χρυσής Αυγής ότι από την δεκαετία του ’90 μέχρι το 2010 επιχείρησαν όντως να διασπάσουν την Χρυσή Αυγή. Βεβαίως, οι προηγούμενες προσπάθειές τους δεν είχαν αποτέλεσμα, αλλά μοιραία δεν είχαν και την ανάλογη δημοσιότητα, αφού η Χρυσή Αυγή σύμφωνα με τα ποσοστά τα οποία κέρδιζε στις εκλογές δεν αποτελούσε σημαντικό θέμα ώστε να στραφούν προς αυτήν τα φώτα της επικαιρότητας.
Όπως γνωρίζετε, τον Μάιο και τον Ιούνιο του έτους 2012 έγινε στην πολιτική ζωή της χώρας ένας κυριολεκτικά σεισμός. Για πρώτη φορά ένα αυθεντικά εθνικιστικό, πραγματικά λαϊκό και αντικαπιταλιστικό Κίνημα και προπαντός ασυμβίβαστο κατόρθωσε όχι απλά να εισέλθει στο κοινοβούλιο, αλλά να πάρει και το πρωτοφανές για τα μέχρι τότε πολιτικά δεδομένα ποσοστό του 7%.
Από τον Νοέμβριο του 2012 ήδη στο επιτελείο της Χρυσή Αυγή είχαν φτάσει οι πρώτες πληροφορίες ότι θα επιχειρηθεί προκειμένου να κτυπηθεί το Κίνημά μας μία προσπάθεια να γίνει διάσπαση. Επειδή μάλιστα, ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκος είχε τοποθετήσει στη θέση του εκπροσώπου Tύπου, μια θέση με ιδιαίτερη προβολή, τον Συναγωνιστή Κασιδιάρη, πίστευαν οι ρουφιάνοι των μυστικών υπηρεσιών (σκοτεινοί παρακρατικοί μηχανισμοί σε ΕΥΠ, Ασφάλεια κλπ.) ότι μπορούν να εξυφάνουν ένα σχέδιο διχόνοιας στο Κίνημά μας.
Ας σημειωθεί επίσης ότι λόγω του γνωστού επεισοδίου με την Λιάνα Κανέλλη ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης είχε γίνει πολύ γνωστός στο κοινό. Έτσι άρχισαν από τους πρώτους μήνες του 2013 να βγαίνουν στο φως δειλά-δειλά τα πρώτα δημοσιεύματα τα οποία μιλούσαν για αυτόν τον δήθεν διχασμό. Το πολιτικό συμβούλιο της Χρυσής Αυγής, το οποίο είχε ενημερώσει σχετικά και την Κεντρική Επιτροπή, είχε ήδη συνεδρίασει από τα τέλη του 2012 με αντικείμενο τα βρώμικα σχέδια του παρακράτους, το οποίο αντί να ασχοληθεί με θέματα εθνικής ασφαλείας και δημοσίας τάξεως, λειτουργούσε σαν κομματικός στρατός του Σαμαρά και της παρέας του, ο οποίος μισούσε και μισεί την Χρυσή Αυγή.
Στις 28 Σεπτεμβρίου του 2013 ως γνωστόν, προφυλακίστηκαν οι συναγωνιστές Μιχαλολιάκος, Λαγός και Παππάς, ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι συναγωνιστές Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος. Ίσως και να μη έγινε τυχαία αυτό…  Πέρα της ομολογημένης πολιτικής παρεμβάσεως στην Δικαιοσύνη, ίσως είχαν και άλλα σχέδια. Έτσι δεν ήταν λίγοι οι “αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι”, οι οποίοι έγραψαν ότι ο λόγος της προφυλακίσεως του Γενικού Γραμματέα και των άλλων δύο βουλευτών της Χρυσής Αυγής ήταν η συμπεριφορά του Ηλία Κασιδιάρη απέναντι στους δημοσιογράφους όταν ο ανακριτής τους άφησε ελεύθερους. Έριξαν τον σπόρο της διχόνοιας, αλλά φυσικά δεν έπιασε.
Όλον αυτόν τον καιρό είχαμε εκπομπές τηλεοπτικές, παραπολιτικά σχόλια και μάλιστα σε λεγόμενες δεξιές εφημερίδες, εμετικές καταχωρήσεις στο διαδίκτυο, οι οποίες εμφάνιζαν την Χρυσή Αυγή να βρίσκεται κυριολεκτικά σε έναν εμφύλιο πόλεμο.
Την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014 δυστυχώς προφυλακίστηκε και ο συναγωνιστής Κασιδιάρης και δεν ήταν λίγοι πάλι οι “αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι”, οι οποίοι έγραφαν ότι υπάρχει ένταση μεταξύ του συναγωνιστή Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη. Πράγμα βεβαίως το οποίο δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα. Το αντίθετο ισχύει.
Όλα τα παραπάνω σαν μία ακόμη απόδειξη ότι όσο δυνατό και αν είναι το καθεστώς της διαφθοράς και οι σκοτεινοί μηχανισμοί του δεν μπορούν να κτυπήσουν την Χρυσή Αυγή, μια ομάδα ανθρώπων με Τιμή και χαρακτήρα που από την ηγεσία της μέχρι τους οπαδούς της είναι ενωμένη με μοναδικό σκοπό να πολεμήσουν ενάντια σε αυτούς που ξεπουλάνε την Πατρίδα και έχουν οδηγήσει το Έθνος μας στην σημερινή σαπίλα και παρακμή.
Συνεχίζουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ να σας πολεμάμε ξενόδουλοι εξουσιαστές του τόπου μας και μαζί με σας και τους ρουφιάνους σας στα ΜΜΕ, που έχουν παίξει τόσο βρώμικο παιχνίδι ενάντια στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Υ.Γ.: Αλήθεια όλοι αυτοί οι “αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι” που έγραφαν όλες αυτές τις ψευδολογίες περί διχασμού και διασπάσεως κατ’ εντολήν των αφεντικών τους αρχιρουφιάνων δεν ντρέπονται τώρα που έχουν διαψευστεί τόσο πανηγυρικά;
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ