Κ.Ι.Σ.: ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ

Μόλις άρχισαν οι δολοφονίες παιδιών της Παλαιστίνης, καλέσαμε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος να αφήσει τον «αντισημιτισμό» και την Χρυσή Αυγή και να μας πει για τους φόνους. Εν τέλει, οι εν Ελλάδι σιωνιστές αναγκάστηκαν να μιλήσουν. Ιδού τι είπαν:
«Η Μέση Ανατολή φλέγεται. Πάνω από 1000 ρουκέτες έχουν εκτοξευθεί από τη Λωρίδα της Γάζας με ...
 
στόχο άμαχους Ισραηλινούς πολίτες στην Ιερουσαλήμ, στο Τελ Αβίβ, από το λιμάνι του Ασντόντ μέχρι τη Χάιφα στο Βόρειο Ισραήλ. Έξι εκατομμύρια Ισραηλινοί ζουν υπό την απειλή των ρουκετών της Χαμάς η οποία έχει διακηρυγμένο στόχο την καταστροφή του Ισραήλ, με μακρά ιστορία τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον αμάχων. Το γεγονός ότι οι Ισραηλινοί δεν θρηνούν χιλιάδες θύματα από αυτή την πρόσφατη ανελέητη επίθεση, οφείλεται στα μέτρα προστασίας που έχει λάβει το Ισραήλ για την ασφάλεια των πολιτών του, με τη χρήση του αντιπυραυλικού συστήματος «Σιδερένιος Θόλος» και την έγκαιρη ειδοποίηση των πολιτών να προσφύγουν στα καταφύγια.
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, εκπροσωπώντας το σύνολο των Ισραηλιτικών Κοινοτήτων της χώρας μας, εκφράζει την αλληλεγγύη του προς τους πολίτες και το Κράτος του Ισραήλ που για ακόμα μια φορά αναγκάζεται να διεκδικήσει το αυτονόητο δικαίωμα του να υπάρχει με ασφάλεια.
Αντίθετα με το Ισραήλ, η Χαμάς, η οποία δεν διστάζει, εδώ και χρόνια, να στέλνει τα ανήλικα παιδιά της Παλαιστίνης σε αποστολές επιθέσεων αυτοκτονίας, να απαγάγει και να δολοφονεί παιδιά Ισραηλινών, χρησιμοποιεί σήμερα, με τον πλέον απάνθρωπο τρόπο, τους Παλαιστίνιους πολίτες – κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας – ως ανθρώπινη ασπίδα προστασίας των εκτοξευτήρων ρουκετών κατά του Ισραήλ. Έτσι λοιπόν,  πολυκατοικίες, γηροκομεία, σχολεία ακόμη και παιδικοί σταθμοί έχουν μετατραπεί σε εργαστήρια παραγωγής ρουκετών και εκτοξευτήρων. Μερικές φορές, από τις Ισραηλινές επιχειρήσεις εναντίον αυτών των στόχων, πέρα από τους ενόχους, δυστυχώς βρίσκουν το θάνατο, αθώοι Παλαιστίνιοι, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, θύματα αυτής της εγκληματικής συμπεριφοράς της Χαμάς εναντίον του ίδιου του Παλαιστινιακού λαού, προκειμένου να στρέψει την κοινή γνώμη κατά του Ισραήλ…».
1ον) Βλέπετε έστω και μία διαφοροποίηση απ’ αυτά που υποστηρίζει το επίσημο σιωνιστικό τρομοκράτος, για να δικαιολογήσει τους φόνους; Ούτε μία! Και μονίμως δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση κι ούτε πρόκειται να υπάρξει ποτέ… Για τον απλούστατο λόγο, ότι οι εβραίοι δεν είναι μόνο θρησκευτική ομάδα, είναι ταυτοχρόνως και εθνική! 
2ον) Για ότι συμβαίνει, λοιπόν, φταίνε οι… ρουκέτες. Και πόσους ισραηλινούς έχουν σκοτώσει οι «1.000 ρουκέτες» που έχουν εκτοξευθεί; Μόνον έναν!  Παρακάτω βέβαια, το ΚΙΣ ομολογεί ότι οι ρουκέτες δεν είναι πρόβλημα, γιατί το Ισραήλ έχει τα μέσα να τις σταματάει… Τότε, γιατί τις αναφέρει; Προφανώς ψάχνοντας για δικαιολογίες!
3ον) Η θεωρία ότι τα θύματα ευθύνονται γι’ αυτά που παθαίνουν, δεν είναι καινούργια. Την επικαλούνται διαχρονικά όλοι οι δολοφόνοι των λαών!
4ον) Αυτοί, λοιπόν, που δικαιολογούν δολοφονίες ακόμα και βρεφών, απαιτούν να εξαφανιστεί η Χρυσή Αυγή. Τους παραδίδουμε στην κρίση σας!