Προκλητικότατες δηλώσεις από τον τούρκο αντιπρόεδρο Ισλέρ κατά την περιοδεία του στην Θράκη


Καμία αντίδραση από το ελλαδικό ΥΠ.ΕΞ. και την συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας!
Ξεφτίλισε το αθηνοκεντρικό ψευτορωμαίικο ο προκλητικότατος και θρασύς αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Έμρουλλαχ Ίσλερ.
Με το που πάτησε το πόδι του στην Θράκη μας ο Έμρουλλαχ Ίσλερ, με την ανοχή των ελληνικών αρχών, μίλησε για “τούρκους αδελφούς” και για δήθεν προβλήματα που έχει η ...
 
τουρκική μειονότητα, ενώ δήλωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αναγνωρίσει και να νομιμοποιήσει τους ψευτομουφτήδες!
Διαβάστε και φρίξτε με τον λόγο που έβγαλε:
Μας επέτρεψε ο Αλλάχ και ήρθαμε στην Δυτική Θράκη. Μεταφέρουμε μια αγκαλιά από χαιρετίσματα από την μητέρα πατρίδα Τουρκία. Έχετε τα χαιρετίσματα του πρωθυπουργού μας κυρίου Ρετζέπ Ταήπ Έρντογαν.
Εμείς που βρισκόμαστε στην μητέρα πατρίδα και εσείς που κατοικείτε εδώ αποτελούμε μέλη ενός συνόλου. Αυτή ήταν η μοίρα μας μετά από την καταστροφή της (οθωμανικής) αυτοκρατορίας μας. Εσείς σήμερα ζείτε εδώ ως πολίτες του ελληνικού κράτους σαν μειονοτικοί.
Ως τουρκική δημοκρατία πάντοτε ήμασταν δίπλα σας και θα συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας. Όπως ξέρετε, ο 20ος αιώνας υπήρξε ένας αιώνας απωλειών για την Τουρκία μας. Ο αείμνηστος Οζάλ είχε κάνει μια πρόβλεψη. Είχε πει πως ο 21ος αιώνας θα είναι ο αιώνας της Τουρκίας. Ευτυχώς, όταν κοιτάμε και συγκρίνουμε την Τουρκία με το περιβάλλον μας, αρχίσαμε ως Τουρκία πολύ καλά, πάμε πολύ καλά και πρώτα ο Αλλάχ, διανύσαμε μεγάλη απόσταση στο δρόμο του να κάνουμε τον 21ο αιώνα, αιώνα της Τουρκίας και μακάρι να διανύσουμε και τις υπόλοιπες αποστάσεις που πρέπει.
Ο κύριος πρωθυπουργός μας από τις 3/11/2002 χτίζει μια νέα Τουρκία. Αυτή είναι μια ισχυρή, αναπτυσσόμενη και πιο δημοκρατική Τουρκία, μια Τουρκία που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα (εδώ γελάμε), που δεν αποβάλει αλλά αγκαλιάζει και ενώνει τους ανθρώπους (και εδώ γελάμε), αυτήν την Τουρκία χτίσαμε και έτσι συνεχίζουμε. Εάν επιτρέψει ο Αλλάχ το 2023 θα έχουμε διανύσει ακόμη μεγαλύτερη απόσταση στο να καταστεί η χώρα μας ακόμη πιο ισχυρή, ηγέτης στην περιοχή της, με ειδικό βάρος και με τον λόγο της να περνάει.
Εμείς στήνοντας αυτή την ελεύθερη και δημοκρατική Τουρκία, ταυτόχρονα αποδίδουμε πίσω δικαιώματα σε ανθρώπους που είχαν εξοβελιστεί στο παρελθόν και έτσι χτίζουμε την αναπτυσσόμενη και ισχυροποιούμενη Τουρκία. Στο πλαίσιο αυτό όπως γνωρίζετε έγιναν κάποια βήματα στο θέμα των μειονοτήτων, ακίνητα που είχαν κατασχεθεί στο παρελθόν αποδόθηκαν. Και αυτά τα πράξαμε με υπερηφάνεια και με καμάρι. Επιθυμώ να αναφέρω πως είμαστε χαρούμενοι για τα πεπραγμένα μας αυτά.
Εσείς έχετε δικαιώματα που σας έχουν αναγνωριστεί από την Συνθήκη της Λωζάνης. Υπάρχουν κάποιες ελλείψεις σχετικά με την απόδοση αυτών των δικαιωμάτων, αυτό το ξέρετε εσείς, το ξέρουμε και εμείς.
Η Τουρκία μας, συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την E.E. Ενώ όμως εμείς κάνουμε διάφορα βήματα στο θέμα των μειονοτήτων, δεν είναι αποδεκτό η Ελλάδα μια χώρα μέλος της Ε.Ε. να μένει πίσω στο θέμα αυτό. Για αυτό τον λόγο, όπως ανέφερα στις ομιλίες μου σήμερα, εσείς ζητάτε την απόδοση καθενός από τα αναγνωρισμένα από την Συνθήκη της Λωζάννης δικαιώματά σας και εμείς αυτό το παρακολουθούμε. Θέματα όπως τα πολιτιστικά σας δικαιώματα, το θέμα της ταυτότητας, η αναγνώριση των εκλεγμένων μουφτήδων (ψευτομουφτήδων) και η απόδοση των βακουφικών περιουσιών, αποτελούνε θέματα που τα παρακολουθούμε κατά προτεραιότητα.
Αδερφοί μας που ήρθαν σήμερα εδώ ανέφεραν το εξής. Πως ενώ στα μειονοτικά σχολεία και λύκεια παρέχεται δίγλωσση εκπαίδευση, τα τουρκικά δεν επιτρέπονται στο επίπεδο των νηπιαγωγείων. Και αυτό το θεωρούν απαράδεκτο. Δηλώνω πως θα παρακολουθήσουμε και αυτό το θέμα. Και συνέχισε: Το μέλλον βρίσκεται στην δημοκρατία, στα ανθρώπινα δικαιώματα και στην διεύρυνση των ελευθεριών. Στην κατεύθυνση αυτή, εμείς ως τουρκική δημοκρατία, έχουμε κάνει μεγάλα βήματα και συνεχίζουμε τις εργασίες μας για την επίτευξη της εξελιγμένης δημοκρατίας. Ευελπιστούμε πως και οι φίλοι μας στην Ελλάδα θα κάνουν τα ίδια βήματα και ιδιαίτερα για εσάς την τουρκική μειονότητα!
Και τέλος πριν ολοκληρώσει ανέφερε ότι η ισχυρή Τουρκία πάντα ήταν δίπλα σας, θα είναι δίπλα σας και βρίσκεται δίπλα σας αυτή τη στιγμή. Όσο ισχυροποιούμαστε και αναπτυσσόμαστε εμείς, υπερασπιζόμαστε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με ακόμη πιο ισχυρό τρόπο τα δικαιώματά σας. Πρώτα ο Αλλάχ, μας περιμένουν πολύ ωραίες μέρες!

Ανοίξτε τα στραβά σας ανευθυνο-αρμόδιοι εκεί στην Αθήνα και δείτε πώς στηρίζουν οι μογγολότουρκοι τους γενίτσαρους μουσουλμάνους της Θράκης και διεκδικούν την Κοσσοβοποίηση της Θράκης μας, σε αντίθεση με τις πολιτικάντικες διαχρονικές κυβερνήσεις που έχουν την έδρα τους στην Αθήνα και αδιαφορούν προκλητικά και εθνικά επικίνδυνα για την Θράκη μας, η οποία για όλους τους κείται μακράν και όταν ακούνε για Θράκη βγάζουν καντήλες, σε πλήρη σύγχυση και πανικό σαν να τους χτυπάει στο άκουσμα της λέξης Θράκη, ηλεκτρικό ρεύμα.
Και μην ξεχνάτε Έλληνες ότι το ξεπούλημα της Κύπρου μας οφείλεται στους λεγόμενους “εθνάρχες” που θέλουν το ίδιο να πετύχουν και στην Θράκη. Γι’ αυτό άλλωστε δεν τολμούν ακόμη και σήμερα να ανοίξουν τον φάκελο της Κύπρου γιατί θα πλακώσει βρώμα και δυσωδία. 
Άκου Αρχηγέ και άκου το καλά - η Θράκη κρατά το λάβαρο Ψηλά!

Ελληνόψυχος Ακρίτας της Θράκης - Τ.Ο. Ξάνθης