Διεθνές ενδιαφέρον για την άνοδο της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά - Συνέντευξη στο εθνικό ραδιόφωνο της Δανίας


Με απόλυτη επιτυχία, υπό ζεστό και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνέντευξη στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς από τους Σωτήρη Δεβελέκο (Μέλος της κεντρικής επιτροπής) Περικλή Μουλιανάκη (Γραμματέα της Τ.Ο. Περάματος) και Παναγιώτη Πιπίνη (Μέλος του πενταμελούς συμβουλίου της Τ.Ο. Πειραιώς) , για το Εθνικό ραδιόφωνο της Δανίας - DR.
Η διαδικασία διήρκεσε περίπου...

μια ώρα, επομένως οι συναγωνιστές μέσα από τις ερωτήσεις των δύο δημοσιογράφων είχαν την ευκαιρία να κάνουν βαθιά και εμπεριστατωμένη πολιτική ανάλυση. Μίλησαν για την πρωτοφανή πολιτική σκευωρία εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος, για τα δύο αδέλφια μας Γιώργο και Μάνο, για τον άδικα προφυλακισμένο Αρχηγό μας - Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τους υπόλοιπους πολιτικούς μας κρατούμενους.
Πιο συγκεκριμένα, οι Δανοί δημοσιογράφοι έμειναν έκπληκτοι όταν άκουσαν πιο αναλυτικά τα δεδομένα της ομολογίας Μπαλτάκου, του νούμερο δύο της εκφυλισμένης κυβέρνησης.
Μιλώντας πιο ειδικά για την περιφέρεια του Πειραιά, οι συναγωνιστές δέχτηκαν διάφορες ερωτήσεις όσο αφορά την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος και το Π.Α.ΜΕ, έτσι για μια ακόμη φορά ξεμπρόστιασαν τον ψευτο-συνδικαλισμό και κατήγγειλαν τις παράνομες και ανήθικες διανομές θέσεων εργασίας βάση πολιτικής ταυτότητας.

Έπειτα, αναλύθηκαν ορισμένες από τις ιδεολογικές θέσεις του Κινήματος, αναλύθηκε το τι σημαίνει Λαϊκός - Κοινωνικός Εθνικισμός, το μοντέλο-πρότυπο για εμάς της Αρχαίας Ελληνικής Δημοκρατίας, το ανεκπλήρωτο (για την ώρα) όραμα για μια ενωμένη Ευρώπη των Εθνών και ΌΧΙ των τραπεζιτών και γενικότερα το τι σημαίνει να ζεις υγιής και αδιάφθορος σε έναν κόσμο ερειπίων και διαφθοράς.
Όσο αφορά τις ερωτήσεις για το μείζον πρόβλημα του μεταναστευτικού, οι συναγωνιστές τόνισαν πως στην ουσία δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες και η μόνη λύση είναι απλά να εφαρμοστεί ο νόμος: Να επαναπροωθηθούν άμεσα στις χώρες προέλευσης τους και διευκρίνισαν πως ο πρώτος παράγοντας που απονείμουμε ευθύνες για αυτή την τραγική κατάσταση δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το προδοτικό σύστημα εξουσίας.
Τέλος, οι συναγωνιστές γνωστοποίησαν στους φιλοξενούμενους μας πως καταδικάζουμε την βία από όπου και αν προέρχεται αν δεν το είχαν ξανά ακούσει, και πως σε καμία περίπτωση δεν είμαστε τα "τέρατα" που τα ελεγχόμενα ΜΜΕ μας παρουσιάζουν, αν και είμαστε βέβαιοι πως αυτό το διαπίστωσαν και μόνοι τους.

Την Τετάρτη 25/6 στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος στελέχη της τοπικής μας οργάνωσης έδωσαν συνέντευξη στο εθνικό ραδιόφωνο της Δανίας (DR - Danmarks Radio) σε συνέχεια του πρώτου μέρους που είχε πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21/6 στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς. Το ενδιαφέρον των Δανών δημοσιογράφων προέκυψε από την αλματώδη αύξηση των ποσοστών του κινήματος μας πανελλαδικά παρά τον ανηλεή πόλεμο που δεχόμαστε από το ανθελληνικό σύστημα εξουσίας.
Ταυτόχρονα ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει στο εξωτερικό η κυριαρχία της Χρυσής Αυγής σε περιοχές που κάποτε παραδοσιακά στήριζαν την αριστερά και τώρα αποτελούν εθνικιστικά προπύργια.
Η συνέντευξη διάρκειας περίπου μίας ώρας επικεντρώθηκε αυτή την φορά στην επιρροή του κινήματος μας στην περιοχή του Περάματος και στην περιφέρεια Πειραιώς συνολικά, στο νεοσύστατο εθνικιστικό σωματείο της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης και στις πολιτικές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα από τις τοπικές μας οργανώσεις.
Ιδιαίτερη αναφορά επίσης έγινε από τους συναγωνιστές σχετικά με το ζήτημα της παράνομης προφυλάκισης της ηγεσίας και των υπολοίπων συναγωνιστών μας και στην κατάφωρη παραβίαση του συντάγματος από την μνημονιακή χούντα του Σαμαρά - Βενιζέλου.
Ολόκληρη η συνέντευξη και το αφιέρωμα στο Κίνημα μας θα προβληθεί όπως ενημερωθήκαμε από το κρατικό ραδιόφωνο της Δανίας περίπου σε δύο μήνες.