Από τη δεκαετία του ΄90 στην υπηρεσία του σιωνισμού ο Σαμαράς


Αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας "Εμπρός"
Όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει με αρκετούς από τους αποφοίτους των αμερικανικών πανεπιστημίων και τι ρόλο έχουν παίξει στην χώρα. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ένας από αυτούς ο οποίος, μάλιστα, υπήρξε και φυγόστρατος, νόμιμα αλλά όχι ηθικά, και αυτό το 1977 με την χώρα ευρισκόμενη σε ...

κατάσταση επιστρατεύσεως.
Αυτός ο κύριος έχει το θράσος να μιλάει για πατριωτισμό και να εναντιώνεται στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι φόρεσαν με τιμή το ένδοξο χακί του Έλληνα Στρατιώτη. Μόλις προχθές ο Σαμαράς μίλησε για άλλη μία φορά σε μια σιωνιστική ένωση, γεμάτος έπαρση γιατί έβαλε την Χρυσή Αυγή στην φυλακή.
Παλαιές οι σχέσεις του Αντώνη Σαμαρά της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ με τους Σιωνιστές. Ήταν αυτός που ως υπουργός των Εξωτερικών αναγνώρισε επίσημα το Ισραήλ και αναβάθμισε την αντιπροσωπεία του στην χώρα μας από διπλωματική αποστολή σε Πρεσβεία. Όταν μάλιστα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποφάσισε την απομάκρυνσή του, διαμαρτυρήθηκαν επίμονα οι ενώσεις του Σιωνιστικού Λόμπυ στις ΗΠΑ. Δεν είναι πρόσφατες οι σχέσεις υποτέλειας του Αντώνη Σαμαρά με το Σιωνιστικό Λόμπυ.
Και δεν είναι τυχαίο ότι ο στενότερος συνεργάτης του, ο Παπασταύρου της Λίστας Λαγκάρντ, έχει στενούς δεσμούς με επιφανείς σιωνιστές ανάμεσα στους οποίους και τον γνωστό επίσης από την Λίστα Λαγκάρντ, φερόμενο ως χρηματοπιστωτικό σύμβουλο της Μαργαρίτας Παπανδρέου Σάμπι Μιωνίς, πρώην εκπρόσωπο Τύπου του Ισραηλινού Στρατού.

Υ.Γ.1: Πριν λίγες ημέρες δολοφονήθηκε από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών ένας 14χρονος Παλαιστίνιος. Ακούσατε καμιά εφημερίδα ή κανένα κανάλι να πει λέξη;

Υ.Γ. 2: Επί των ημερών του Αντώνη Σαμαρά ως υπουργού Εξωτερικών, φανατικοί Σιωνιστές κατέλαβαν τον ξενώνα του Αγίου Ιωάννου στην παλαιά πόλη της Ιερουσαλήμ. Ήλθε τότε στην Ελλάδα ο Μακαριστός Πατριάρχης Ιεροσολύμων Διόδωρος και απευθύνθηκε στον Σαμαρά τονίζοντάς του ότι το θέμα είναι εθνικό και ο Σαμαράς δεν έκανε ΤΙΠΟΤΕ!!!