ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ: Εκδηλώσεις κατά της σκευωρίας σε όλη την Ελλάδα «Κάτω η Χούντα Σαμαρά - Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή» Σε όλες τις τοπικές οργανώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Το Σάββατο 19 Ιουλίου σε όλες τις τοπικές οργανώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή θα πραγματοποιηθούν ομιλίες σχετικά με την συνεχιζόμενη παράνομη πολιτική δίωξη και την σκευωρία κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας.
Θυμίζουμε πως έχουν κατατεθεί στις εφέτες ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου από τον ...

βουλευτή Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη πάνω από 1000 υπογραφές Ελλήνων πολιτών (Υποψήφιοι, στελέχη, επιστημονικοί συνεργάτες, υποστηρικτές κ.α.), οι οποίοι δηλώνουν την υπεράσπιση προς τον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικολάου Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων διωκόμενων βουλευτών του κόμματος. Πρόκειται για μια ξεκάθαρη και αυθόρμητη δήλωση Ελλήνων πολιτών ενάντια στην παράνομη και συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη κατά του νομίμου κόμματος της Χρυσής Αυγής.
Ακολουθεί η δήλωση υπεράσπισης:
Από τις 28 Σεπτεμβρίου 2013, βρίσκεται σε εξέλιξη μία καθαρώς πολιτική δίωξη σε βάρος του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και του συνόλου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αυτού.
Η δίωξη δεν βασίζεται σε ποινικά στοιχεία και αποδείξεις, αλλά στοχεύει καθαρώς το φρόνημα και τον πολιτικό αγώνα των στελεχών, υποστηρικτών, οπαδών και ψηφοφόρων του κόμματος.
Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου αναφέρουν ότι μέλος εγκληματικής οργάνωσης είναι όποιος συμμετέχει σε εορταστικές συναθροίσεις, ομιλίες, όποιος έχει αναλάβει θέση εργασίας στα γραφεία του κόμματος κλπ.