Ο… ΑΓΙΑΤΟΛΑΧ ΛΑΦΑΖΑΝΙ, Η… ΧΑΜΕΝΗ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ Ο ΓΛΕΖΟΣ


 
Γράφει ο Αντίοχος
Άστραψε και βρόντηξε ο αριστεριστής Λαφαζάνης, κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά του κεντροαριστερού ανοίγματος του ΣΥΡΙΖΑ: «Άνοιγμα σε ποιους; Στους φθαρμένους, τους ηττημένους, τους χρεοκοπημένους, αυτούς που περιθωριοποιούνται από την κοινωνία; Αν αποδεχτούμε ότι χρειαζόμαστε κεντροαριστερά δεκανίκια για να πετύχουμε την ...
 
κυβερνητική στόχευση και να διεμβολίσουμε την εξουσία τότε θα κάνουμε ένα μεγάλο λάθος. Η σύζευξη με την Κεντροαριστερά θα μας οδηγήσει σε ομηρία», είπε και ελάλησε και πρότεινε συνεργασία με το ΚΚΕ και την… ΑΝΤΑΡCIA.
Και βέβαια, ο… αγιατολάχ Λαφαζανί (όπως τον αποκαλούν κάποιοι… άσπονδοι σύντροφοί του – γιατί όντως μοιάζει με… αγιατολάχ) κοροϊδεύει την κοινωνία! Όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύουν την κοινωνία!
Γιατί, εντάξει, θα βγει πρώτο κόμμα. Χωρίς, όμως, αυτοδυναμία. Τι επιλογές θα έχει μετά; ΡΗΜΑΔ και κόμμα Καμμένου δε θα υπάρχουν στην επόμενη βουλή. Το ΚΚΕ έχει διδαχθεί από το πάθημα των ευρωπαϊκών Κ.Κ. που μετά τη συμμετοχή τους σε «προοδευτικές» κυβερνήσεις, εξαφανίστηκαν από τον πολιτικό χάρτη. Και σου λέει, άσε να έχουμε το μαγαζάκι μας κι ας μην πηγαίνουμε για πολλά. Γιατί όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα. Και το ΚΚΕ έχει ουκ ολίγα… ΚΚΕ γιοκ, λοιπόν! Με ποια ΑΝΤΑΡCIAθα συμμαχήσει ο Λαφαζανί; Μ’ ένα ψοφίμι που πήρε 0,8% στις ευρωεκλογές, το οποίον –λόγω της ακραίας πόλωσης που θα επικρατήσει- μεταφράζεται σε 0,2% στις επόμενες εθνικές εκλογές;
Τι απομένει; Το Ποτάμι του… Μπομπολάκη; Καλύτερα να το ξεχάσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί δεν είναι κάθε μέρα τ’ Αγιαννιού. Το Ποτάμι ή θα ενσωματωθεί στη μασκαράτα του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (Ελιά) ή δε θα υπάρξει! Μένουν, λοιπόν, δύο λύσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ: ή θα συγκυβερνήσει με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (αν αυτό ξαναπάρει το 8% των ευρωεκλογών κι έχει καμιά 20αριά βουλευτές…), ή –αν δε βγαίνουν τα κουκιά- με την χουντο-ΝΔ και το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ αντάμα, στη «μεγάλη συγκυβέρνηση ιστορικού συμβιβασμού».
Τα ξέρει αυτά ο Λαφαζανί; Σίγουρα τα ξέρει, γι’ αυτό λέμε πως κοροϊδεύει την κοινωνία, για να ψαρέψει για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ κουκουέδικους και αριστερίστικους ψήφους! 

(ΥΓ) 1: Τασία Χριστοπούλου, μέλος Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ:
«Το 2012 είχαμε τον αυθορμητισμό του νέου, τα κινήματα δίπλα μας. Και τώρα το 2014; Χάσαμε την ηθική μας πήγαμε με τους Μαρινάκηδες. Ας μη χάσουμε την ψυχή μας». Ώστε έτσι ε; Συνεργαστήκατε σύντροφοι με τους… Μπερλουσκόνηδες -κάτω από το τραπέζι- και μας το κρύβατε; Και μετά λένε οι ξεφτίληδες, πως η Χρυσή Αυγή είναι το κόμμα των… εφοπλιστών!!! Σα δε ντρέπονται!

(ΥΓ) 2: Και… πόσο πήγε σύντροφοι η… χαμένη ηθική σας;

(ΥΓ) 3: Μανώλης Γλέζος: «Όποιος πιστεύει ότι πάμε να γίνουμε ΠΑΣΟΚ, σημαίνει ότι δεν πιστεύει στην πολιτική και στην ιδεολογία μας. Κανείς δεν πρόκειται να μας αφομοιώσει». Ρε τον παππού το Γλέζο! Που μιλάει για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου… Λες και δεν ήταν αυτός, αλλά κάποιος άλλος… σωσίας του, που ως αρχηγός της (ανύπαρκτης) ΕΔΑ το 1981, την ενσωμάτωσε στο κλεφτο-ΠΑΣΟΚ κι έγινε βουλευτής του…