Οι ταλιμπάν δείχνουν το δρόμο στους... δημοκράταρους των Αθηνών για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής!

Μιας και όλοι οι συστημικοί τα’ χουν βάλει κάτω και αναρωτιούνται τι να κάνουν με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, και άκρη δε βρίσκουν, μια είδηση από το Αφγανιστάν ίσως δείχνει τη… λύση που ψάχνουν.
Στο Αφγανιστάν, λοιπόν, όπως και σε άλλες τις χώρες της Μέσης Ανατολής, όσοι ψηφοφόροι περνούν από τα εκλογικά τμήματα «σημαδεύονται» με μπλε μελάνι σ’ ένα δάκτυλο. Έτσι, οι ...

Ταλιμπάν (που είχαν μποϋκοτάρει τις εκλογές), δε χρειάστηκε να ψάξουν πολύ γι’ αυτούς που είχαν ψηφίσει στις εκλογές, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις τους, ότι θα τους τιμωρήσουν παραδειγματικά. Έτσι, έκοψαν τα σημαδεμένα με μελάνι δάχτυλα 11 ανδρών, για αρχή.
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τους… δημοκράταρους των Αθηνών! Να σταμπάρουν με μελάνι τα χέρια των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, για να τους εντοπίζουν εύκολα και  να τους τα… κόβουν (σύριζα…) οι παρακρατικοί «κοινωνικοί αγωνιστές»! Αλλά πάλι σε… αδιέξοδο (ως συνήθως) θα πέσουν οι συστημικοί. Γιατί στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής θα μείνουν τα πόδια τους, και ως γνωστόν ψηφίζουν το Κίνημα… «σούμπιτοι, με χέρια και πόδια», που λέμε!