Καρατζαφέρης: Από λαγός του μνημονίου γίνεται και λαγός του τουρκικού προξενείου


Σε μία εθνικώς επικίνδυνη και προδοτική κίνηση προέβη σήμερα το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη, επιχειρώντας να «μαχαιρώσει» πισώπλατα για άλλη μία φορά την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Η πρώτη, βεβαίως, φορά ήταν με την χρήση ψήφων από Έλληνες πατριώτες, ...

προκειμένου να ξεπουληθεί η Ελλάδα και να φτωχοποιηθεί ο Λαός, μέσα από το μνημόνιο. Τότε ο Καρατζαφέρης ξεπούλησε τις ψήφους των Ελλήνων προκειμένου να πάρει δύο τρία υπουργειάκια.
Τώρα βάζει «βούτυρο» στο «ψωμί» των τούρκων, θέτοντας τις βάσεις για την  είσοδο τους στην Βουλή, μέσα από τον νεότευκτο πολιτικό σχηματισμό τους, που μέσω εκβιασμών και πολιτικής τρομοκρατίας κατάφερε να αποσπάσει ψήφους στην Θράκη μας και ιδιαιτέρως στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης. Με βάση το ποσοστό που απέσπασαν στις ευρωεκλογές, ήτοι 0,75%, οι τούρκοι δεν διαθέτουν ουδεμία ελπίδα απευθείας εκλογής βουλευτή και θα πρέπει και πάλι να παρασιτίσουν εντός της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και των υπολοίπων σχηματισμών του εθνοπροδοτικού τόξου. Αυτό λόγω του πλαφόν του 3%, αλλιώς με απλή αναλογική, χωρίς πλαφόν, θα εκλέγανε 2 βουλευτές.
Φυσικά δεν θα μπορούσαν οι ίδιοι οι τούρκοι να καταθέσουν ένσταση αντισυνταγματικότητας του πλαφόν, γιατί κάτι τέτοιο θα συνιστούσε πρόκληση και θα υπονόμευε το αίτημα τους. Αντιθέτως αν ένας «πατριωτικός» σχηματισμός κατέθετε ένσταση για το εν λόγω ζήτημα, ειδικά αν αυτό γινόταν εναντίον των «φασιστών», τότε θα αποτελούσε ένα καλό πρώτο βήμα για την ευόδωση της τουρκικής θέλησης.
Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι ο Καρατζαφέρης κατέθεσε ένσταση στο Εκλογοδικείο, υποστηρίζοντας ότι είναι αντισυνταγματικό το πλαφόν του 3% για την είσοδο στο Ευρωκοινοβούλιο και ζητάει να του δοθεί μια έδρα από τις τρεις έδρες που έχει η Χρυσή Αυγή και ειδικά η τρίτη, αυτή που κατέχει ο Γεώργιος Επιτήδειος.
Βεβαίως δεν ευελπιστεί να καταφέρει τίποτε από αυτή του την κίνηση, αφού προσφυγή εναντίον νόμου του Ελληνικού Κράτους δεν γίνεται μέσω του Εκλογοδικείου, αλλά μέσω του Συμβουλίου της Επικρατείας, έτσι η ένσταση του γίνεται για «την τιμή των όπλων», ήτοι δεν έχει κανένα ουσιαστικό αντίκτυπο στο αποτέλεσμα. Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα;
Ο Καρατζαφέρης δεν ευελπιστεί να διεκδικήσει έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αφού κάτι τέτοιο είναι παντελώς άκυρο, εφόσον ο Ν. 4255/2014 είναι ιδιαιτέρως σαφής όταν λέει στο άρθρο 6 παράγραφος 5 ότι «κόμμα ή συνασπισμός συνεργαζόμενων κομμάτων που δεν συγκέντρωσε ποσοστό έγκυρων ψηφοδελτίων τουλάχιστον ίσο με το τρία τοις εκατό (3%) του συνόλου των εγκύρων ψηφοδελτίων, που έλαβαν σε ολόκληρη την Επικράτεια τα κόμματα και οι συνασπισμοί συνεργαζομένων κομμάτων, δεν δικαιούται έδρα μέλους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».
Όμως, η ένσταση Καρατζαφέρη ανοίγει την συζήτηση για τα τουρκικά συμφέροντα, ήτοι ο Καρατζαφέρης γίνεται «λαγός» του τουρκικού προξενείου, αρχίζοντας την συζήτηση που αυτοί θέλουν. Το ίδιο, θυμίζουμε, είχε κάνει και για την πρωθυπουργοποίηση του Λουκά Παπαδήμου, τον οποίο πρώτος ανέφερε ότι θα ήταν μία καλή επιλογή και εν τέλει οδήγησε στο PSI, το Μνημόνιο και τις αυτοκτονίες.