Μιχάλης Τσακίρης: Η σαρωτική άνοδος της Χρυσής Αυγής σε Μακεδονία και Θράκη προάγγελος για την επερχόμενη Νίκη


Του Μιχάλη Ν. Τσακίρη, μέλους Πολιτικού Συμβουλίου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή 
Οι εκλογές πέρασαν. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή υπό απίστευτο και πρωτόγνωρο καθεστώς πολιτικών διωγμών, δολοφονιών και τρομοκρατίας αναδείχθηκε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας μας.
Το βασικό μήνυμα προς τους κρατούντες είναι πως μεγάλη μερίδα των Ελλήνων αφυπνίστηκε και τάσσεται με αυξανόμενους ρυθμούς στο πλευρό της αληθινής Εθνικής πολιτικής Δύναμης, της ...

μοναδικής πολιτικής δύναμης Εθνικής Αντίστασης ενάντια στα σχέδια όλων όσων απεργάζονται την πλήρη διάλυση του κοινωνικού και εθνικού ιστού της αγαπημένης Πατρίδος μας.
Σε Μακεδονία και Θράκη, η Χρυσή Αυγή, χάρη στην αυταπάρνηση υποστηρικτών, εθελοντών, παλαιών και νεώτερων Συναγωνιστών καθώς και των στελεχών της κατέγραψε εμφανώς αυξημένα και σε κάποιους νομούς και διψήφια ποσοστά σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές. Σε πολλούς νομούς φτάνει σε ποσοστά πολύ πάνω από τον μέσο εθνικό όρο του 9,39%.
Ενδεικτικά, μετά την πρωτιά της ηρωικής Λακωνίας (15,45%), μεγάλα ποσοστά καταγράφθηκαν, εκτός από άλλους νομούς της Ελλάδος, και στους εξής Νομούς Μακεδονίας και Θράκης:
Κιλκίς:                 12,98 % από 7,79 % (2012)
Πέλλας:               12,82 % από 7,35% (2012)
Καστοριάς:           12,65 % από 7,56% (2012)
Β’ Θεσσαλονίκης:  12,39 % από 7,75% (2012)
Ημαθίας:               12,38 % από 7,92% (2012)
Πιερίας:                11,46 % από 6,98% (2012)
Έβρου:                 11,07 % από 6,74% (2012)
Σερρών:                10,66 % από 7,64% (2012)
Α’ Θεσσαλονίκης:  10,21 % από 6,78% (2012)
Χαλκιδικής:           9,76 % από 6,20 % (2012)
Θα ήθελα από το βήμα αυτό να ευχαριστήσω - ασχέτως τελικού αποτελέσματος - όλους τους Συναγωνιστές και όλες τις Συναγωνίστριες όλων των Τ.Ο. Μακεδονίας και Θράκης, που αψήφησαν την κρατική και παρακρατική τρομοκρατία και υπερβάλλοντας εαυτόν, βοήθησαν στον προεκλογικό αγώνα του κινήματός μας σε όλα τα επίπεδα, είτε σε εκδηλώσεις, ομιλίες αλλά κυρίως ως αντιπρόσωποι στα εκλογικά κέντρα, και συνέβαλαν έτσι τα μέγιστα στο να επιτευχθεί αυτή η πραγματική Νίκη ενάντια στο αντεθνικό καθεστώς των υποτακτικών των διεθνών τοκογλύφων.

Η Χρυσή Αυγή έχει πλέον θεσμικό λόγο και ρόλο σε όλα τα περιφερειακά και πολλά δημοτικά συμβούλια, όσο και να δυσανασχετούν διάφοροι «δημοκράτες». Διαθέτει πλέον και μια δυνατή φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο με τρείς Ευρωβουλευτές, όπου θα αναδείξει τα Εθνικά μας θέματα με τον δυναμισμό και το σθένος που απαιτείται και θα καταγγελθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο η σκευωρία που έχει στηθεί ενάντια στο Κίνημά μας.

Μια μάχη πέρασε και ήταν νικηφόρα. Να θυμάστε όμως πως ο αγώνας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, μέχρι να πέσει η χούντα των τοκογλύφων που καταδυναστεύει την αγαπημένη Πατρίδα μας. Συνεχίστε τον καλό αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία, όχι μόνο για την παρούσα γενιά αλλά κυρίως για τις γενεές Ελλήνων που έρχονται.

Αντισταθείτε στο ξεπούλημα της Ελλάδος μας, αντισταθείτε στο μαύρο μέλλον που μας επιφυλάσσουν οι ανθέλληνες, αντισταθείτε στην προσπάθεια εξαφάνισης του Ελληνικού Γένους. Θυμηθείτε πως έχουμε δύο νεκρούς Συναγωνιστές, τον Μανώλη και τον Γιώργο, που ο άδικος χαμός τους μας παροτρύνει να συνεχίσουμε, αδιαφορώντας για την τρομοκρατία και τις διώξεις.

Θυμηθείτε πως ο Αρχηγός μας και οι άλλοι παράνομα προφυλακισμένοι Συναγωνιστές μας διαθέτουν σιδερένια Θέληση και Δύναμη. Αντλήστε από αυτήν ακριβώς τη Θέληση και Δύναμη ώστε να γκρεμίσουμε την δικτατορία των διεφθαρμένων. «Ό, τι δεν με καταστρέφει, με κάνει πιο δυνατό.» Καλό αγώνα σε όλους τους Συναγωνιστές και σε όλες τις Συναγωνίστριες. Ζήτω η Νίκη.