Η ντροπή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας απαιτεί να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου


Γράφει ο Αντίοχος
Άρθρο στην καθεστωτική- μνημονιακή φυλλάδα «Καθημερινή», έγραψε ο γνωστός… ποταμίσιος καθηγητής Μαραντζίδης, ο οποίος προτείνει στις βασικές συνιστώσες του σάπιου κατεστημένου, μιας μορφής «συνεννόηση» (προοίμιο της «μεγάλης συγκυβέρνησης» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και «λοιπών ...

δημοκρατικών δυνάμεων»), επί πέντε βασικών σημείων. Ένα απ’ αυτά, είναι και η αντιμετώπιση του κοινού εχθρού του σάπιου συστήματος, δηλαδή της Χρυσής Αυγής:
«Κοινή στάση έναντι της Χρυσής Αυγής. Τόσο για την Κεντροαριστερά όσο και για την Κεντροδεξιά δεν υπάρχει κανένας άλλος δρόμος εκτός από την πλήρη περιθωριοποίηση αυτής της οργάνωσης. Συνεχίζω να πιστεύω πως, όποια και αν είναι η κατάληξη στο ποινικό κομμάτι, πρέπει να οργανωθεί έτσι το νομικό πλαίσιο ώστε η Χ.Α. να τεθεί εκτός νόμου· όσο αυτό καθυστερεί, τόσο πιο προβληματική γίνεται η κατάσταση. Η δημοκρατική πολιτεία πρέπει να ορίσει τα περιθώρια ανοχής έναντι της υπονόμευσής της από οιονδήποτε φανατικό εξτρεμιστή. Η στάση απέναντι στη Χ.Α. δεν πρέπει να οικοδομηθεί πάντως πάνω σε μια καιροσκοπική αντίληψη, που έχει ως βάση τη σκέψη για τα πιθανά κέρδη ή τις ζημίες από αυτή την υπόθεση».

(ΥΓ) 1: Γιατί άραγε όλοι οι συστημικοί –ψοφοδεξιοί κι αριστεροί- επιζητούν μανιωδώς κοινό μέτωπο κατά της Χρυσής Αυγής; Διότι προφανώς, μόνο τη Χρυσή Αυγή φοβούνται, ότι θα τους κόψει τη μάσα!

(ΥΓ) 2: Καθηγητές τρεις κι εχάθη η Πατρίς (Μπίσμαρκ)!

(ΥΓ) 3: Ότι μας απειλεί, το θέτουμε… εκτός νόμου. Ακόμα κι αν η σκευωρία που έχουμε στήσει εναντίον τους, καταπέσει στα ποινικά δικαστήρια, να μη σεβαστούμε την απόφαση της δικαιοσύνης, αλλά να εφαρμόσουμε τους δικούς «νόμους». Να χαίρονται την… σιδηρά «δημοκρατία» τους και να τη φυλάνε να μη… σκουριάσει!

(ΥΓ) 4: Ωστόσο, είναι αποδεδειγμένο στην πράξη, ότι οι καλύτεροι στρατολόγοι της Χρυσής Αυγής είναι κάτι τέτοιοι σαν τον Μαραντζίδη. Τον ευχαριστούμε, λοιπόν, και τον παροτρύνουμε να συνεχίσει έτσι. Μας προσφέρει ανεκτίμητη υπηρεσία!


ethnikismos.net