Λίγο πριν την επιστροφή του στη ΝΔ, άδεια πανελλήνιας εμβέλειας παίρνει το κανάλι του Καρατζαφέρη


Το δικαίωμα μετάδοσης ψηφιακού σήματος σ’ όλη την Επικράτεια, χωρίς να έχει προηγηθεί διαγωνισμός, απέκτησε το ΑΡΤ, ιδιοκτησίας Γιώργου Καρατζαφέρη, ύστερα από απόφαση του ΕΣΡ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η απόφαση, «όπως ο τηλεοπτικός σταθμός με τον διακριτικό ...
 
τίτλο ΑΡΤ (πρώην ΤΗΛΕΑΣΤΥ) Νομού Αττικής καταχωρηθεί στον πίνακα των τηλεοπτικών σταθμών νομίμως λειτουργούντων εθνικής εμβέλειας και διαγραφεί εκ του πίνακος των τηλεοπτικών σταθμών νομίμως λειτουργούντων περιφερειακής εμβέλειας».
Ο καθένας μπορεί να υποθέσει ότι αυτό το «δώρο» προς τον Καρατζαφέρη έχει να κάνει με την προσπάθεια διεύρυνσης που κάνει ο Σαμαράς προκειμένου να μη βουλιάξει το σαπιοκάραβο της ΝΔ.
Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με το ότι ο Καρατζαφέρης άρχισε ξανά να παίρνει σβάρνα τα κανάλια, δείχνει ότι «σπρώχνεται» από το σύστημα ξανά για ευνόητους λόγους. Την Τετάρτη το απόγευμα ο …βαψομαλλιάς πρόεδρος του ΛΑΟΣ, με το γνωστό ήθος και ύψος που τον διακρίνει, είπε πως άλλοι είναι στα κελιά και άλλοι επανακάμπτουν. Πράγματι, έχει δίκιο.
Άλλοι είναι στα κελιά της Τιμής γιατί δεν ξεπούλησαν τις ιδέες τους, αρνούμενοι να γίνουν … σεξεργάτριες του Σαμαρά και των διεθνών τοκογλύφων. Ενώ άλλοι, με ευλυγισία που θα ζήλευε η Κομανέτσι, δεν έχουν πρόβλημα στις κωλοτούμπες μήπως και επιβιώσουν πολιτικά.
Ας παζαρέψει την επιστροφή του στη ΝΔ ο μετρ της ανακολουθίας και της συνεχούς αλλαγής απόψεων και ας μην πιάνει στο στόμα του Ανθρώπους Πιστούς και Σταθερούς στις Απόψεις και τις Ιδέες τους. Το μόνο που καταφέρνει είναι να εκτίθεται ανεπανόρθωτα.

Γιώργος Μάστορας